Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2017 » Квітень » 23 » CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S – оновлення лінійки широкоформатних кінооб’єктивів Canon

Розміщення новин компаній

CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S – оновлення лінійки широкоформатних кінооб’єктивів Canon

Компанія Canon Europe, світовий лідер у галузі створення та обробки зображень, анонсує випуск нового компактного кінооб’єктива – CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S. Об’єктив розрахований на початкових та професійних відеооператорів, що використовують широкоформатні фотокамери з одинарним сенсором. Характеристики CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S гарантують максимальну точність та високу якість при зйомці фільмів,
документальних репортажів, весільних та корпоративних відео. Фокусна відстань нового об’єктива складає 70-200 мм для формату Супер-35. Разом із CN-E18-80mm, який був випущений у 2016 році, універсальний CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S стане останнім оновленням лінійки кінооб’єктивів Canon.

Неймовірна чіткість

Потужний оптичний 2,8-кратний зум, чітке фокусування та функції сервопривода відкривають широкі можливості для зйомки. Навіть при масштабуванні зображення завжди залишається у фокусі. Це рішення важливе при зйомці новин та сподобається користувачам, які люблять змінювати кадр, але при цьому не хочуть змінювати об’єктиви.

Новий CN-E70-200 – парфокальний об’єктив, що підтримує три режими стабілізації зображення. Використання об’єктива CN-E70-200 разом з CN-E18-80 дозволяє відеооператорам знімати віддалені об’єкти на спортивних заходах та в умовах дикої природи при фокусній відстані 18-400 мм .

Об’єктив доступний із кріпленням Canon EF для DSLR-камер та сумісний з іншими змінними об’єктивами для відеокамер. CN-E70-200 підходить для зйомки зі штативом та ультрашвидкого автофокусування. Технологія Dual Pixel (CMOS – сенсор автофокусування) забезпечує миттєве та чітке фокусування натисканням однієї кнопки (режим One-shot AF), в той час як тривале автофокусування дозволяє відслідковувати об’єкт без втрати фокуса.

Висока якість зображення 4K

Компанія Canon, лідер з виробництва оптичної техніки, розробила об’єктив CN-E70-200 з ультрачіткою роздільною здатністю 4К та високою якістю зображення по всій площі зумування – від центру до країв. Функція передачі модуляції покращена відповідно до вимог 4К-камер. Також новий кінооб’єктив забезпечує універсальну кольоропередачу, завдяки чому його можна використовувати з іншими кінооб’єктивами Canon EOS. CN-E70-200 чудово впорається із завданнями як при зйомці 4K-відео, так і відеороликів у роздільній здатності HD.

Покращена функціональність

Завдяки компактним габаритам та невеликій вазі об’єктив CN-E70-200 можна використовувати у різних умовах. Також він сумісний з камерами відеоспостереження та дронами. Ергономічний дизайн і опціонна спеціальна ручка для регулювання зума Canon ZSG-C10 роблять об’єктив оптимальним помічником для зйомки в різнопланових стилях. Ручка ZSG-C10 прикріплена до корпуса об’єктива за допомогою 20-контактного кабелю та слугує для віддаленого керування зумом і режимами Zoom servo і One-shot AF. В підключеному режимі ZSG-C10 можна використовувати для зйомки з плеча, або відключити при ручній зйомці. ZSG-C10 – це зручний кулісний перемикач, кнопка запуску «старт-стоп», кнопка One-shot AF та тримач, який регулюється, для зручності використання.

Основні характеристики CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S:
• Інноваційні функції, доступна ціна
• Кріплення EF
• Зйомка з ефектом «боке»
• Зменшення шумів при фокусуванні
• Висока роздільна здатність 4K
• Зручний сервопривод


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 989 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz