Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2021 » Серпень » 2 » Corum Group виготовив обладнання для вугледобувної компанії з Туреччини

Розміщення новин компаній

Corum Group виготовив обладнання для вугледобувної компанії з Туреччини

Українська компанія Corum Group виготовила секції механізованого кріплення для вугледобувної компанії з Туреччини.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в компанії SCM, куди входить Corum Group.

«Партію секцій кріплення КД90Т 17,5/28 для найбільшої вугледобувної компанії Туреччини - Imbat Madencilik - виготовила виробничий майданчик Corum Group - «Корум Дружківський машинобудівний завод», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що у механізованих секцій кріплення КД90Т 17,5/28 є індивідуальні рішення і конструктивна відмінність від подібного обладнання, яке Corum Group раніше виготовляв для шахт Європи й Азії. Ці секції успішно пройшли заводські випробування і перевірку на відповідність європейському стандарту EN 1804. Ресурс кріплення - не менше 30 000 циклів. Зараз партію відвантажили, і вона вже прямує до Туреччини.

Нове обладнання від українського виробника допоможе Imbat Madencilik добувати вугілля за спеціальною технологією Longwall Top Coal Caving (LTCC), яку використовують на потужних вугільних пластах від 7 до 30 метрів, характерних для турецьких шахт.

Менеджер проєктів Corum Group Михайло Лисенко пояснив, що LTCC – це технологія видобутку вугілля за допомогою обвалення.

«Після того, як комбайн зрізає близько 2,8 м пласта і кріплення пересувається за ним, вугілля, яке залишається над кріпленням, обвалюється на «завальний» конвеєр позаду. Як тільки вугільний пласт закінчується і починається порода, висувається спеціальна заслінка за кріпленням і просуває конвеєр», - розповів Лисенко.

За словами директора торгової компанії Corum Trading Олега Нестеренко, ринок Туреччини, згідно зі стратегією Corum до 2030 року, - один із ключових напрямів для української компанії, і партія секцій кріплення КД90Т 17,5 / 28 – перша поставка обладнання в цю країну.

Як повідомлялося, компанія Corum Group входить до складу енергетичної компанії ДТЕК Енерго. Об'єднує машинобудівні активи ДТЕК Енерго. Ключові клієнти компанії – 14 видобувних холдингів, активи яких налічують 150 шахт і кар'єрів. Техніка Corum Group працює на гірничодобувних підприємствах у 15 країнах світу.

Imbat Madencilik – турецька гірничодобувна й енергетична компанія. Управляє шахтою бурового вугілля IMBAT, a також вугільноочисним заводом. У компанії працюють 4 250 шахтарів. Середньорічний видобуток – близько 5,5 млн тонн на рік.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 535 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz