Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Металургія » 2021 » Травень » 25 » CORUM GROUP ЗАКУПИВ 700 ТОНН ТРУБ ІНТЕРПАЙП ДЛЯ БУДІВНИЦТВА ПІВДЕННОГО ВЕНТИЛЯЦІЙНОГО СТОВБУРА №2 НА ЗЗРК

Розміщення новин компаній

CORUM GROUP ЗАКУПИВ 700 ТОНН ТРУБ ІНТЕРПАЙП ДЛЯ БУДІВНИЦТВА ПІВДЕННОГО ВЕНТИЛЯЦІЙНОГО СТОВБУРА №2 НА ЗЗРК

Українська промислова компанія ІНТЕРПАЙП завершила постачання 700 тонн обсадних труб для найбільшого виробника гірничо-шахтного обладнання в Україні Corum Group під проєкт з будівництва Південного вентиляційного стовбура №2 на Запорізькому залізорудному комбінаті.

Навесні 2021 року Corum Group оголосив про старт комплексного проєкту – зведення і оснащення Південного вентиляційного стовбура №2 на Запорізькому залізорудному комбінаті. Це унікальний проєкт для Corum Group, який реалізується в рамках прийнятої стратегії розвитку до 2030 року і демонструє високу експертизу Corum у сфері шахтобудування. Подібні масштабні й комплексні проєкти не реалізовувалися в Україні з 1990-х рр.

Південний вентиляційний стовбур №2 дозволить ЗЗРК вести відпрацювання запасів Переверзевського родовища залізних руд (оцінка запасів – понад 350 млн тонн). Це забезпечить стабільну роботу комбінату на кілька десятиліть вперед. Завдання Corum Group полягає у проходці вертикального стовбура до глибини 355 метрів у складних гірничо-геологічних умовах.

Для будівництва стовбура фахівці компанії планують застосувати спосіб «Штучне заморожування ґрунтів», який не застосовувався в Україні останні 10 років через складність технології. Такий спосіб передбачає зниження температури ґрунту навколо стовбура майже до -40°С, тобто створення умов, характерних для Заполяр'я. Такий спосіб допоможе створити навколо стовбура льодопородну огорожу, під захистом якої буде здійснюватися проходка, а підземні води не потраплять всередину стовбура. Для створення льодопородної огорожі планується пробурити кільце з 43-х заморожуючих свердловин, в кожній з яких буде змонтована 330-метрова колона з обсадних труб ІНТЕРПАЙП.

«Corum Group – це відповідальна і надійна компанія, яка поділяє цінності суспільства і піклується про майбутнє нашої країни. Реалізація проєкту на ЗЗРК дозволить підприємству підтримувати обсяг видобутку залізної руди на рівні 4 500 тисяч тонн у рік, а це суттєвий внесок у вітчизняну економіку, – коментує Михайло Потапов, генеральний директор Corum Group. – Для виконання унікальних робіт у складних-геологічних умовах нам важливо використовувати високотехнологічну продукцію на всіх етапах. Труби ІНТЕРПАЙП – це інноваційні сталеплавильні технології, новий підхід до виробничої культури та індивідуальні рішення для кожного клієнта. Дуже радий, що спільно з колегами ми реалізуємо такі складні проєкти і розвиваємо Україну».

«Для нас важливо брати участь в унікальному проєкті Corum Group, який реалізується вперше за роки незалежності України. Для ІНТЕРПАЙП, як для національного виробника, має принципове значення внутрішній ринок. В Україні складні гірничо-геологічні умови для буріння, але трубна продукція ІНТЕРПАЙП зарекомендувала себе високим рівнем надійності», – зазначає Андрій Бурцев, директор з продажу труб ІНТЕРПАЙП на ринки України, Європи, Близького Сходу, Африки та Азії.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 793 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz