Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Металургія » 2020 » Травень » 25 » Дніпровський металургійний завод запускають після 7 місяців простою

Розміщення новин компаній

Дніпровський металургійний завод запускають після 7 місяців простою

Дніпровський МОЗ Олександра Ярославського, зупинений в жовтні 2019 року, відновлює роботу основних цехів — доменного, конвертерного та прокатного.

«ДМЗ групи DCH Олександра Ярославського дав перший гудок після завершення ремонтних робіт в основних цехах підприємства. Металурги готуються до запуску доменного і прокатного переділів», - йдеться в повідомленні підприємства, яке є в розпорядженні НВ Бізнес.

У повідомленні наголошується, що фахівці ДМЗ провели необхідні ремонтні роботи і приступили до запуску заводу. Вже відновили роботу ТЕЦ підприємства.

Зараз на заводі поетапно запускають доменний, киснево-конвертерний, прокатні цехи. Конкретні дати запуску кожного з переділів на підприємстві поки не озвучують.

Нагадаємо, що 30 вересня 2019 року стало відомо про зупинку доменного і сталеплавильного переділів Дніпровського МЗ.

У жовтні під час Інвестиційного форуму в Маріуполі Олександр Ярославський, власник групи DCH, розповів журналісту НВ Бізнес, що на підприємстві продовжує працювати прокатне виробництво, яке повністю завантажено.

ПрАТ Дніпровський металургійний завод - одне з найбільших металургійних підприємств в Україні. Нагадаємо, що 1 березня 2018 року група EVRAZ Романа Абрамовича, Олександра Абрамова і Олександра Фролова продала Дніпровський МОЗ групі DCH харківського бізнесмена Олександра Ярославського.

Інвестиційна програма DCH з розвитку ГМК-дивізіону DCH Steel (ДМЗ і рудника Суха Балка в Кривому Розі) передбачає капіталовкладення в розмірі $300 млн. протягом найближчих 5 років.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 532 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz