Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Устаткування » 2021 » Червень » 1 » Ericsson відкриває перший в Україні 5G демоцентр: Мережі для Майбутнього

Розміщення новин компаній

Ericsson відкриває перший в Україні 5G демоцентр: Мережі для Майбутнього

Компанія Ericsson запустила перший в Україні 5G демоцентр в м. Києві. Центр розташований в офісі Ericsson Україна і являє собою тестову лабораторію і демостудію з новітнім обладнанням і передовими розробками компанії.

У демоцентрі встановлені й повністю інтегровані основні елементи мереж 4G і 5G, розгорнута автономна виділена мережа 5G, що містить в собі невелике ядро, Router 6000 для IP-підключення та систему радіодоступу з використанням Ericsson Radio Dot System. Працездатність мережі здійснюється в безперервному режимі (24/7). Це дозволить проводити тести в максимально стислі терміни, підтримувати більшість можливих сценаріїв і організовувати демонстрації з використанням цієї системи.

На базі центру промислові підприємства, мобільні оператори, інноваційні стартапи, а також інші гравці телеком ринку матимуть можливість ознайомитися і протестувати рішення 4G / 5G як для бізнесу, так і для кінцевих користувачів мобільних послуг. Центр відкритий для таких цілей:

• Демонстрація сценаріїв використання виділеної технологічної мережі 5G, таких як віддалена підтримка, моніторинг і контроль виробничого процесу за допомогою безперервного стримінгу відеоданих у форматі 360 в реальному часі між об'єктами.
• Пілотування голосових сервісів критичних систем зв'язку (Mission Critical Push-to-Talk) і демонстрація роботи диспетчерського центру, що виконує контроль і керує системою екстреного зв'язку високого пріоритету.
• Демонстрація технологічних особливостей роботи мереж 5-го покоління для мобільних операторів: сегментування мережі, високошвидкісна передача даних, низькі затримки.
• Створення платформи для пілотування нових розробок і продуктів за допомогою 5G модемів для високошвидкісної передачі даних.

«Мережі 5G стануть фундаментом для розвитку цифрової економіки в майбутньому. Якісна цифрова інфраструктура потрібна користувачам, бізнесу та економіці держави. Інвестуючи в відкриття демоцентру 5G в Україні, ми об'єднали міжнародну експертизу і новітні рішення Ericsson, щоб відкрити нові можливості для розвитку передових технологій і цифрових інновацій в країні», – коментує Ярослав Ніцак, генеральний директор Ericsson в Україні.

Ericsson – лідер в області технологій 5G: на обладнанні Ericsson розгорнуті 86 5G-мереж в 43 країнах світу, в компанії укладені комерційні угоди в області 5G зі 139-ма операторами. Компанія володіє повним комплексом технічних рішень для мереж 5G, а також експертизою їх впровадження та інтеграції.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 822 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz