Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2020 » Листопад » 9 » FeiyuTech AK2000С - доступний мобільний стедікам з професійними можливостями

Розміщення новин компаній

FeiyuTech AK2000С - доступний мобільний стедікам з професійними можливостями

Один із провідних виробників стедікамів у світі - компанія FeiyuTech представила новинку серед доступних за ціною стабілізаторів для дзеркальних та бездзеркальних камер - АК2000С. Ця модель займе місце AK2000, яка себе чудово зарекомендувала і користується заслуженою популярністю та попитом серед аматорів відеоблогінгу та професійних операторів.

Професійні можливості та довгий час роботи

AK2000С це сучасний трьохосьовий стабілізатор, виконаний у сучасному дизайні. На орієнтованість цієї моделі для професійного використання вказує підтримка доволі важкого знімального обладнання. Максимальної грузопідйомності у 2,2 кг достатньо для роботи як з більшістю бездзеркальних камер, так і з легкими дзеркальними моделями.

У роботі FeiyuTech AK2000С використовує просунутий алгоритм стабілізації W7, який компенсує тремтіння зображення, забезпечуючи гладкість та плавність знятого відео. А вбудована батарея дозволяє безперервно відпрацювати до семи годин - чого достатньо для цілого знімального дня. Коли ж заряд закінчився, то підзарядка через порт USB-C займе лише півтори години - все завдяки підтримці швидкісної зарядки.

Крім звичного режиму стабілізації та автоповороту, у новій моделі з’явився режим стабілізації для покадрової фотозйомки, функція селфі та перемикання між горизонтальною і вертикальною зйомкою однією кнопкою.

Зручне управління і вражаюча мобільність


Нова модель оснащена вбудованим у руків’я сенсорним OLED екраном, за допомогою якого можна керувати режимами зйомки та налаштуваннями без застосування мобільного додатку. Меню керування максимально просте і інтуїтивно зрозуміле, тож з ним легко розбереться як професіонал, так і початківець.

Корпус FeiyuTech AK2000С виготовлено з міцного авіаційного алюмінієвого сплаву. А на руківї додано фактурні накладки з масиву грушевої деревини. Завдяки такому поєднанню матеріалів вдалося досягти ваги у всього 1078 грамм.

Завдяки швидкознімній пластині та ексклюзивному механізму “magic folding”, AK2000С складається до габаритів пачки паперу формату А4. Що дозволяє спокійно транспортувати стабілізатор разом з іншими речами у сумці або рюкзаку середнього розміру. Завдяки такій гнучкості, FeiyuTech AK2000С - просто ідеальний компактний супутник для подорожей.

Ціна та наявність


Цьогоріч, компанія FeiyuTech зробила акцент на беззаперечній якості та стабільній роботі стедікама, при цьому, ціна на девайс нижча від аналогів. У офіційного дистриб’ютора FeiyuTech в Україні – компанії Fly Technology та національних торговельних мережах стабілізатор можна придбати за ціною 7110 гривень.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 379 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz