Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2021 » Травень » 16 » Fly Technology представляє нові проектори XGIMI HORIZON та HORIZON PRO

Розміщення новин компаній

Fly Technology представляє нові проектори XGIMI HORIZON та HORIZON PRO

Компанія Fly Technology (flytechnology.ua), професійний дистриб’ютор високотехнологічних гаджетів в Україні, представляє нові проектори XGIMI HORIZON та HORIZON PRO. Вони пропонують не тільки велику кількість нових технологій, а й підтримку HDR і зображення з роздільною здатністю 4К.

Більше деталей для кращих вражень

XGIMI HORIZON PRO - це перший серед проекторів виробника оснащений матрицею з роздільною здатністю 4K. Це дає можливість відтворювати відео 3840х2160p на єкранах з діагоналлю до 150 дюймів. Надзвичайна деталізація дозволяє по новому поглянути на улюблені кінофільми. Підсилює враження від відео з подорожей, знятих на сучасні смартфони та екшн-камери. А також відкриває більші можливості для демонстрації звітів та презентацій.
Хоч XGIMI HORIZON отримав лише FullHD (1920х1080 точок) матрицю, та все одно підтримує відтворення 2K та 4K контенту. Але деталізація зображення буде нижче ніж у HORIZON PRO.

Новий рівень якості зображення

XGIMI HORIZON та HORIZON PRO здатні видавати світловий потік у 2200 ANSI люмен, що на 30% більше ніж у конкурентів по классу. Цього достатньо для використання проекторів не тільки вночі чи при затемненні приміщення світлонепроникними шторами, але й при використанні звичайних штор.
Висока яскравість також дозволила реалізувати відтворення відео з розширеним динамічним діапазоном рівня HDR 10. А підтримка стандарту мовлення HLG, автоматично включає HDR, якщо відеосигнал відповідає цьому стандарту.
Фірмовий алгоритм X-VUE, забезпечує покращення яскравості, кольорів та чіткості динамічних зображень. Створюючи захоплююче живу картинку.

А фанатів спорту, поціновувачів динамічних фільмів та геймерів порадує підтримка технології MEMC. Яка у динамічні моменти інтелектуально домальовує проміжні кадри, зменшуючи змазування зображення та прибираючи “стрибки” швидких об’єктів..

Надзвичайна зручність користування

Проектори XGIMI відомі надзвичайною простотою користування. Вам не потрібно вручну налаштовувати чіткість зображення, коригувати спотворення через трохи нерівну установку, пересувати проектор, щоб зображення не потрапляло на предмети інтер’єру чи вміститься на екрані. Всі ці турботи HORIZON та HORIZON PRO беруть на себе. При включенні проекторів запускається алгоритм автоматичного налаштування, який підкоректує розмір зображення, виправить спотворення та підстроїть чіткість. Вам залишається лише обрати джерело зображення і насолоджуватися відео.

Сучасна платформа і комунікації

XGIMI HORIZON та HORIZON PRO побудовані на одній програмно-апаратній платформі, що складається з потужного процесора MediaTek MT9612 з вбудованим графічним ядром Mali-G52, двох гігабайт оперативної і 32 гігабайт постійної пам’яті, та операційної системи Android TV 10. Це поєднання забезпечує максимальну швидкодію та гнучкість у комунікаціях. Для підключення до інтернету і локальної мережі є порт Ethernet та двохдіапазонний модуль Wi-Fi. Мобільні пристрої можна підключати по Bluetooth 5.0 (є підтримка Chromecast) до через один з двох USB 2.0. Для зовнішніх джерел сигналу є два HDMI 2.0 та оптичний порт.

Ціна та доступність

На новинки вже доступне передзамовлення, а у продажі вони з’являться наприкінці цього місяця. Придбати їх можна у ексклюзивного дистриб’ютора - компанії Fly Technology (https://flytechnology.ua/ru/brand/xgimi) або у національних торгових мережах.

Роздрібна ціна:

• XGIMI HORIZON 37 370 грн.
• XGIMI HORIZON PRO 57 770 грн.

__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 746 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz