Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Металургія » 2020 » Листопад » 4 » Група компаній Метінвест стала лідером міжнародного конкурсу з безпеки праці

Розміщення новин компаній

Група компаній Метінвест стала лідером міжнародного конкурсу з безпеки праці

Лідером конкурсу Risk Excellence Awards, що щороку проводить Міжнародний інститут з управління ризиками та безпекою праці, стала українська група компаній "Метінвест". Вона була визнана кращою у номінації "Програма змін року".

Про це йдеться у сюжеті 5 каналу, доповідає видання OBOZREVATEL.

"Найменші показники виробничого травматизму в Україні демонструє великий бізнес. Найменше потерпілих у гірничорудній, нафтогазовидобувній та хімічній металургії. Днями одна з таких українських компаній загалом виборола лідерство на щорічному конкурсі Risk Excellence Awards Міжнародного інститут з управління ризиками та безпекою праці. Група "Метінвест" стала переможцем у номінації "Програма змін року". Її представники кажуть, подавали свої досягнення в сфері охорони праці, а також - плани на майбутнє", - відзначив автор сюжету.

За його словами, "Метінвесту" вдалося обійти такі відомі бренди, як "Пепсіко", "Фуджі", "Мультіплекс", "Мідліст". І ця перемога, на думку представників компанії-переможця, матиме величезне значення для українського бізнесу загалом.

"Перемога на цьому конкурсі – це не тільки визнання обраного "Метінвестом" курсу від незалежної організації, що має величезну вагу на міжнародній арені. Це серйозний стимул для інших компаній в Україні, що впроваджують зміни, ділитися своїм досвідом і вчитися в інших", - підкреслив Павло Окара, менеджер з інновацій та проєктів групи "Метінвест".


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 426 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz