Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2021 » Жовтень » 28 » HARP підтвердив сертифікацію TSI підшипників європейського типу

Розміщення новин компаній

HARP підтвердив сертифікацію TSI підшипників європейського типу

Харківський підшипниковий завод (HARP) підтвердив сертифікацію буксових та вагонних підшипників європейського типу WJ/WJP з параметрами 130x240 мм (для «простору 1435») на відповідність європейським нормам TSI.

Нагадаємо, у 2019 році завод розпочав постачання залізничних підшипників WJ/WJP на європейський ринок, пройшовши ретельний та жорсткий аудит виробництва, системи менеджменту якості в рамках сертифікації на відповідність вимогам стандарту TSI.

Цей сертифікат необхідно оновлювати, підтверджуючи високий рівень виробництва та кваліфікацію персоналу. За результатами перевірки, яку традиційно провів лідер у галузі міжнародної експертизи, випробувань та сертифікації, словацька компанія Výskumný ústav dopravný (VUD), HARP ще раз підтвердив свою роль одного з провідних європейських гравців підшипникової галузі.

Підприємство активно приймає замовлення на підшипники WJ/WJP 130х240 та 120х240 від компаній із Польщі, Румунії, Сербії та Туреччини. У планах – розширення географії постачання та посилення присутності на європейському ринку.

Також нагадаємо, що підшипники європейського типу WJ/WJP з параметрами 120x240 мм у 2020 році отримали сертифікат TSI на відповідність високим стандартам якості згідно з європейськими нормами EN 12080.

Залізничні підшипники HARP орієнтовані на всі ринки, задовольняючи потреби в рішеннях як для «простору 1520», так і для європейського «простору 1435».
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1163 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz