Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2021 » Жовтень » 19 » HARP успішно пройшов ресертифікацію здвоєного підшипника CRU Duplex

Розміщення новин компаній

HARP успішно пройшов ресертифікацію здвоєного підшипника CRU Duplex

У серпні 2021 року здвоєний підшипник CRU Duplex для країн Євразійського економічного союзу успішно пройшов натурні стендові випробування в рамках ресертифікації. Тоді ж на Харківському підшипниковому заводі (HARP) відбувся технологічний аудит органом із сертифікації на залізничному транспорті ТОВ «КазЦСЖТ».

За результатами ресертифікації HARP вкотре підтвердив відповідність випущеної продукції та виробничих процесів вимогам стандартів ЕАС, і як підсумок отримав сертифікат відповідності на наступні п'ять років.

Для країн Євразійського економічного союзу CRU Duplex виготовляється відповідно до вимог ТР ТЗ 001/2011. Здвоєний роликовий підшипник з короткими циліндричними роликами і захисними шайбами ​​заповнений спеціально розробленим компанією Kluberpleх Lubrication мастилом, скомплектований по радіальним зазорам і розмірам отвору внутрішніх кілець і не вимагає проведення додаткових операцій перед монтажем на вісь.

CRU Duplex позиціонується як «циліндрична касета» й альтернатива дорогим «конічним» касетним підшипникам у візках з навантаженням на вісь 23,5 т/с. При цьому забезпечує весь комплекс підвищених вимог до довговічності й ресурсу, міцності й енергоефективності, уніфікації та зручності монтажу або демонтажу.
Міжремонтний пробіг підшипника CRU Duplex збільшений до 800 тис. км при гарантійному терміні експлуатації до 8 років. Виріб зберігає свою працездатність і енергоефективність навіть при низьких температурах до -60º С.

Застосування здвоєних підшипників CRU Duplex – економічно ефективне й технічно виправдане рішення, як при будівництві нового вагона, так і при проведенні планових ремонтів, оскільки дозволяє підвищити надійність буксового вузла, знизити витрати на проведення поточного ремонту вагонів у період їх експлуатації.
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1032 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz