Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2022 » Січень » 4 » HF Agro відвантажили першу партію розкидачів добрив новому дилеру

Розміщення новин компаній

HF Agro відвантажили першу партію розкидачів добрив новому дилеру

HF Agro відвантажили першу партію точних та продуктивних розкидачів добрив Групі компаній «ТЕХНОТОРГ».

В асортименті HF Agro велика різноманітність моделей, тому кожен аграрій може підібрати виріб безпосередньо для своїх потреб. Модельний ряд включає три види техніки: вібраційні, дводискові, стрічкові причіпні. Кожна лінійка – це технологічність, інноваційність та простота експлуатації.

Перша передноворічна партія для «ТЕХНОТОРГ» – це дводискові розкидачі з розумною гідравлікою. Клапан розкидача управляється з кабіни трактора, що збільшує ефективність та економічність розкидання. Вносити добрива можна з початку поля без пропусків і швидко закривати клапан у кінці поля без додаткових витрат добрив. Серія включає варіанти з об'ємом бака від 900 до 3500 літрів.

Перші розкидачі добрив HF Agro вже доставлені дилеру та готові до нового польового сезону! Наступні партії також готуються до відвантаження.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1053 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz