Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Устаткування » 2021 » Жовтень » 24 » Як виглядає найкращий відділ продажів за версією LOZOVA MACHINERY

Розміщення новин компаній

Як виглядає найкращий відділ продажів за версією LOZOVA MACHINERY

За успіхом LOZOVA MACHINERY стоїть великий і працьовитий колектив конструкторів, інженерів, машинобудівників, технічних фахівців, менеджерів та багатьох інших співробітників. Ми завжди пишемо про продукти бренду, енергоефективні й високопродуктивні ґрунтообробні агрегати. Але співробітники LOZOVA MACHINERY не менше продуктивні!

Сьогодні хочемо познайомити вас із тими людьми, які представляють компанію на українському і світовому ринках. Це професійна й дружня команда відділу продажів, роботу якої особисто координує президент компанії Роман Гіршфельд. Саме він зібрав різних по духу людей у єдину команду і створив ефективну структуру підрозділу. «Ми виробляємо машини, із якими життя аграрія стане комфортніше і багатше», – саме цим принципом керується наш керівник, створюючи і розвиваючи LOZOVA MACHINERY.

Анна Даценко – найорганізованіший і обов'язковий директор відділу. Крім основної роботи тримає на контролі корпоративне дозвілля команди, організовуючи спілкування в позаробочий час: спортивні заходи, майстер-класи або святкування важливих подій.

Маркетинговий напрямок лежить на креативному директорові по маркетингу Ользі Бабковій. Вона вміє терпляче пояснити обрані інструменти для маркетингової компанії, виправдати бюджет і умовити керівництво на нові ідеї й авантюри.

Усе про український ринок сільгосптехніки, а також про потреби наших аграріїв знає Марина Ляпіна (директор департаменту України).

Як каже сама Марина, робота в агро – це спосіб життя, це драйв. Ви думаєте, вона сидить в офісі й роздає менеджерам указівки? Ні! Директор з продажу LOZOVA MACHINERY у поле або на виставках, зустрічається з аграріями та дилерами. Де тестується або демонструється техніка компанії, там завжди вона. На українському напрямку також працюють Зіновій Таргонський й Інна Щербак.

Менеджера нашого відділу продажів ви впізнаєте відразу: це доброзичлива яскрава людина з телефонною трубкою (а іноді й двома). А ось що допомагає їм робити такі великі продажі, так це 100-відсоткова впевненість у ґрунтообробних агрегатах LOZOVA MACHINERY.

За безперебійну роботу офісу, координацію «всього і вся» відповідає Тетяна Караченцева. Вона вибудовує продуктивну взаємодію між усіма частинами великого «світу LOZOVA MACHINERY». Розв’язати питання між клієнтом і бухгалтерією? Виробництвами й митницею? Відділом логістики та менеджерами? Для Тетяни це легко й швидко.

Європейський напрямок розвиває Олена Никифорук. Серед головних її якостей – позитивний настрій і стресостійкість. Олена завжди тримає руку на пульсі й оперативно реагує на зміни тенденцій світового ринку, щоб запропонувати аграріям кращу ґрунтообробну техніку для різних ґрунтово-кліматичних умов.

Олексій Бєлєнко – начальник відділу продажів у країнах СНД. Він повністю забезпечує виконання зобов'язань компанії перед клієнтом: консультація й продаж, транспортування та введення в експлуатацію, і, звичайно ж, подальше сервісне обслуговування.

Усі фахівці LOZOVA MACHINERY спрямовують зусилля на вирішення завдання клієнта. Вони консультують як експерти, пропонуючи максимально ефективний продукт в кожному конкретному випадку. І по секрету скажемо, що нашим співробітникам дуже приємно, коли телефонують задоволені клієнти, діляться своїм успішним досвідом застосування техніки нашого виробництва.

Звичайно, ми розповіли лише про малу частину наших чудових співробітників – адже є ще юристи й логісти, бухгалтерія та водії, конструктори й сервісні інженери та багато, багато інших! Але якщо написати про всіх, вийде величезна стаття, яку вам буде незручно читати, тому – про всіх по черзі.

Так, наприклад, тісно пов'язаний із відділом продажів департамент сервісного обслуговування LOZOVA MACHINERY, який очолює Олександр Шепель, але про цей напрямок ми розповімо наступного разу.

______________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 846 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz