Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Металургія » 2020 » Липень » 1 » Які види металопрокату існують?

Розміщення новин компаній

Які види металопрокату існують?

Металопрокат – це різні сплави металу, які проходять обробку на прокатних станах. Після цього, у них з'являється певна геометрична форма, особливості та властивості. Для виробів може використовуватися чорний метал і кольоровий.

Чорний метал частіше використовують в промислових сферах, так, як він більш міцніший. Що ж стосується кольорового, то завдяки його характерним якостям, він більше підходить для створення предметів медицини, електроніки, авіаційної промисловості та приладобудування.

Вибір тих чи інших металопрокатних компонентів здійснюється на етапі проектування споруди з урахуванням даних технічного аналізу. Вироби, задіяні в будівництві, повинні забезпечувати підвищену надійність споруджуваного об'єкта і сприяти тривалому періоду його служби.

Основні вироби в металопрокатs

Читати далі...

________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 588 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz