Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Машинобудування » 2022 » Січень » 28 » Херсонський завод “Палада” споруджує плавучий док для хорватської компанії

Розміщення новин компаній

Херсонський завод “Палада” споруджує плавучий док для хорватської компанії

Херсонський державний завод “Палада” приступив до спорудження надсучасного плавучого доку для провідної хорватської суднобудівної компанії “ISKRA SHIPYARD”.

Голова облдержадміністрації Геннадій Лагута зазначив, що це дійсно важливий проєкт, реалізація якого дозволить залучити до Херсонщини інвестиції на 4,4 млн євро. Про це пише Перший регіональний.

“Масштаби будівництва вражають – надсучасний 120-метровий плавучий док, вантажопідйомністю 5000 тонн. Впевнений, що фахівці херсонської “Палади” гідно завершать роботу. Й це стане лише початком співпраці нашого заводу з хорватською компанією”, – наголосив голова облдержадміністрації.

За словами Гендиректора ДК “Укроборонпром” Юрія Гусєва, нині активно ведуться перемовини з іншими компаніями стосовно залучення нових контрактів для “Палади”.

“Згадую 2020 рік, коли ми тут з Президентом Володимиром Зеленським мріяли завантажити підприємство, яке багато років не отримувало замовлень. Того ж року “Палада” отримала замовлення від ЗСУ, а сьогодні вже почалася реалізація проєкту для наших іноземних партнерів. Тому хочу подякувати колективу, якому вдалося зберегти це потужне підприємство. Продовжуємо разом робити Україну сильною”, – підкреслив Юрій Гусєв.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 672 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz