Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2018 » Травень » 23 » ХТЗ проводить навчання дилерів

Розміщення новин компаній

ХТЗ проводить навчання дилерів

Харківський тракторний завод проводить навчання менеджерів дилерських центрів, з якими у підприємства укладено договори на реалізацію продукції, що випускається.

Програмою навчання передбачено детальне ознайомлення з тракторами виробництва ХТЗ, особливостями модельного ряду, а також вдосконаленнями виробів, які були проведені з моменту відновлення роботи заводу (нагадаємо, що ХТЗ відновив виробництво тракторів з приходом нового інвестора Олександра Ярославського в лютому 2017 року і за цей час випустив понад 1000 тракторів).

- Ми систематично проводимо подібні зустрічі з дилерами, які займаються реалізацією наших тракторів. Більшість з таких зустрічей ми проводимо саме на заводі, де можна своїми очима побачити весь процес виготовлення і подальшого складання трактора. Також практикуємо віддалене навчання за допомогою інтернет-технологій. Наша головна мета полягає в тому, щоб надати якомога більше інформації про продукцію та техніку, що випускається, яка в подальшому буде донесена до кінцевого споживача, - повідомив інженер з агротехнологій ТД ХТЗ Сергій Булава.

Слід зазначити, що Харківський тракторний завод спільно з ТД ХТЗ регулярно проводять навчання сервісних інженерів, які здійснюють гарантійний та післягарантійний ремонт тракторів. При проведенні подібних заходів фахівцям демонструються особливості розбирання, складання вузлів і агрегатів з подальшим налаштуванням, а також надається інформація щодо особливостей експлуатації техніки за різних умов.

Як відомо, Харківський тракторний завод веде свою історію з 1930 р, є одним з найбільших машинобудівних підприємств України. Завдяки багаторічній практиці поставок продукції на експорт, торгова марка «ХТЗ» входить в число найбільш відомих за кордоном українських брендів. Стратегія підприємства в даний час орієнтована на відновлення ринкових позицій як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Власник та інвестор ХТЗ Олександр Ярославський силами групи DCH вже реалізував ряд успішних проектів відродження промислових підприємств.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 495 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz