Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2021 » Серпень » 2 » Латвійський залізничний оператор LDz виходить на український ринок ремонту локомотивів

Розміщення новин компаній

Латвійський залізничний оператор LDz виходить на український ринок ремонту локомотивів

ТОВ «LDZ ritošā sastāva serviss», яке є дочірнім підприємством латвійського оператора (LDz), отримало сертифікат для початку діяльності в Україні. Про це доповідає Центр досліджень залізничного транспорту Ukraine Rail Monitoring.

Підприємство отримало сертифікат на послуги з ремонту локомотивів їхнім власникам, які базуються в Україні. У компанії заявляють, що найближчим часом почнуть пропонувати ремонтні роботи широкого спектра локомотивів, що експлуатуються на залізницях України.

Сертифікат дає право на виконання як поточного ремонту локомотивів з обслуговуванням різних вузлів і колісних пар локомотивів, так і капітального, або відновлювального ремонту з продовженням терміну служби, у межах якого здійснюється часткова заміна електропроводки, кузова, рами й тримальних металоконструкцій локомотива. Для забезпечення такого ремонту локомотив повністю демонтують, а потім збирають заново.

У компанії заявляють, що раніше вже вийшли на ринок Польщі, Литви, Естонії та Росії, тому мають досвід роботи за кордоном.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 485 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz