Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2017 » Серпень » 9 » LG АНОНСУЄ ПЕРШИЙ ПРЕМІАЛЬНИЙ СМАРТФОН З OLED-ДИСПЛЕЄМ FULLVISION

Розміщення новин компаній

LG АНОНСУЄ ПЕРШИЙ ПРЕМІАЛЬНИЙ СМАРТФОН З OLED-ДИСПЛЕЄМ FULLVISION

Компанія оснастить дисплеї нових флагманських смартфонів інноваційною технологією OLED

СЕУЛ, 4 серпня 2017 р. — Компанія LG Electronics (LG) анонсує випуск нового преміального смартфона з пластиковим дисплеєм FullVision, розробленого на основі технології OLED – першого мобільного пристрою з подібним типом екра-на. Компанія почала використовувати FullVision при виробництві LG G6, а далі застосувала і в LG Q6. Новий флагман LG вперше з моменту випуску LG Flex 2 у 2015 році буде оснащений OLED-дисплеєм, що стане важливим кроком у розвит-ку мобільних пристроїв на базі технології OLED. Дизайн нового смартфона став більш витонченим завдяки OLED-дисплею. Застосування технології OLED – ідеа-льне рішення для використання VR-додатків, ключового тренду в індустрії мобі-льних пристроїв.

З покупкою сучасного смартфона користувачі хочуть отримати збільшений дисп-лей при невеликому розмірі мобільного пристрою, який зручно тримати в одній руці. Дисплей LG FullVision – важлива інновація, головна характеристика якої – мінімальні рамки навколо екрана. OLED – це новий етап розвитку дисплеїв FullVision. Завдяки технології OLED користувачі отримають чіткі і насичені ко-льори при перегляді зображень і відео в хорошій якості. Діагональ OLED-дисплея FullVision складе шість дюймів, що перевищує параметри смартфонів, випущених за останні чотири роки. В той самий час корпус новинки буде значно зменшений у порівнянні з моделлю попереднього року – LG V20. LG також зменшила верхню і нижню рамки на 20% і 50% відповідно у порівнянні з V20, а також прибрала логотип з нижньої частини передньої панелі, щоб збільшити робочу поверхню екрана.

Підтримка роздільної здатності у 4,15 млн пікселів (1440 x 2880) забезпечить пе-регляд захоплюючих візуальних ефектів на OLED-дисплеї FullVision. OLED-технологія дозволяє відтворювати ідеальний чорний колір і живі, насичені відтін-ки з допомогою розширеного спектра кольорів. LG застосувала в нових смартфо-нах оптимальний алгоритм відтворення зображень, що розроблений за роки нау-кових досліджень OLED-технологій. OLED-дисплеї підтримують 148% колірного поля sRGB 1 для відтворення цифрових зображень, а також 109% колірного прос-тору DCI-P3 2 для цифрового відео. Ще одна перевага технології OLED – це опе-раційний час відгуку, що у 10 разів перевищує показники стандартних РК-дисплеїв. Прискорений час відгуку ефективно усуває залишкове зображення, що є важливою характеристикою при перегляді екшн-фільмів і VR. Підтримка стандарту HDR10 дозволяє переглядати відео абсолютно нового рівня.

«Довгий час розвиток OLED-технологій був основною сферою компетенції LG. Проте застосування інновацій завжди мало особливу цінність і при розробці смартфонів компанії, – сказав Джуно Чо, президент компанії LG Electronics Mobile Communications. – Посилена конкуренція на міжнародному ринку з виро-бництва мобільних пристроїв підштовхнула нас до того, щоб нагадати про пере-ваги OLED-дисплеїв. Саме тому ми оснастили новий флагман LG ультрасучас-ною технологією».

Новий смартфон LG буде оснащений дисплеєм P-OLED: ергономічний дизайн пристрою передбачає увігнуті рамки навколо дисплея і зручне керування однією рукою. P-OLED – це використання пікселів на пластмасовій підкладці, що є міц-нішою у порівняні зі скляною основою. Крім того, дисплей захищений склом Corning® Gorilla® Glass 5, що мінімізує його пошкодження. Використання зміцне-ного корпусу і технології сканування пікселів захищає смартфон від загорянь – проблеми, з якою зіткнулися користувачі пристроїв на базі OLED-технологій, і яка усунена за рахунок застосування технології P-OLED. Інкапсуляція значно зменшує окислення пікселів, а технологія сканування пікселів дозволяє застосо-вувати енергозберігаючий режим для кожного пікселя, щоб заощадити заряд аку-мулятора.

1 sRGB – колірне поле, що створено компаніями HP і Microsoft, яке використовується як зразок для моніто-рів, принтерів і в Інтернеті з 1996 року.

2 DCI-P3 – колірний простір, що представлений Асоціацією цифрового кінематографа (DCI), групою, яка працює під керівництвом провідних голлівудських студій. Переважно DCI-P3 використовують як стан-дарт для вимірювання насиченості і точності кольорів у фільмах.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1330 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz