Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2018 » Березень » 9 » LG АНОНСУЄ ПРЕМІАЛЬНУ ЛІНІЙКУ ТЕЛЕВІЗОРІВ 2018 РОКУ

Розміщення новин компаній

LG АНОНСУЄ ПРЕМІАЛЬНУ ЛІНІЙКУ ТЕЛЕВІЗОРІВ 2018 РОКУ

Посилення лідерських позицій на глобальному ринку OLED-телевізорів завдяки впровадженню технології ThinQ® AI і процесора α (Alpha) 9

СЕУЛ, 7 березня 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) представила нову лі-нійку телевізорів 2018 року, яка поповнилася інноваційними моделями OLED- і SUPER UHD телевізорів, що свідчить про відданість компанії залишатися ліде-ром ринку мультимедійної техніки. Під час презентації продуктів у Сеулі, LG продемонстрував телевізори з підтримкою технології штучного інтелекту, ThinQ® і вдосконаленого процесора α (Alpha), що дозволить компанії зміцнити позиції на глобальному ринку преміальних ТВ. Очікується, що продажі OLED-телевізорів у 2018 році зростуть до 2,5 млн одиниць на рік у порівнянні з минуло-річними показниками в 1,6 млн.

Будучи піонером в розробці OLED-технологій, у 2018 році LG випускає десять нових моделей інноваційних телевізорів з підтримкою штучного інтелекту (AI), у тому числі W8, G8, E8, C8, і B8. Кожна модель оснащена рядом дизайнерських рішень, а саме підтримкою технології Picture-on-Wall («Зображення на стіні») (модель 77/65W8) і скла One Glass Screen (модель 65G8), технології Picture-on-Glass («Зображення на склі ») (модель 65/55E8) і дизайну Cinema Screen (моделі 77/65/55C8 і 65/55B8). Нова лінійка 2018 року включає моделі з діагоналями ек-рана від 55 до 77 дюймів, а також дев’ять моделей SUPER UHD телевізорів з під-тримкою штучного інтелекту (моделі SK95, SK85 і SK80), що доступні в розмірах від 49 до 75 дюймів.

Завдяки інтелектуальному процесору LG, α (Alpha) 9, яким оснащені OLED-телевізори W8, G8, E8 і C8, користувачі отримають якісні зображення, чіткішу і реалістичнішу передачу кольору з будь-якого кута огляду, а також високу якість відтворення чорного кольору, що є відмінною рисою телевізорів OLED від LG. А передові технології звучання Dolby Atmos і покращена якість зображення забез-печать власникам нових телевізорів LG 2018 року незабутні враження від перег-ляду захоплюючого візуального ряду.

Лінійка SUPER UHD телевізорів від LG модельного ряду 2018 року підтримує те-хнології штучного інтелекту і потужний процесор α (Alpha) 7, який представле-ний в серії B8. А поєднання технології Nano Cell і підсвічування FALD дозволяє телевізорам LG SUPER UHD з AI відтворювати на РК-дисплеї глибокий чорний і контрастні, чіткі зображення з різних кутів огляду. Крім того, нові телевізори під-тримують технологію Dolby Atmos для відтворення багатого і чистого звучання.

Можливості AI дозволяють легко і зручно керувати телевізорами LG за допомо-гою голосових команд через пульт дистанційного керування. Завдяки технології обробки природної мови (NLP) користувачі можуть вибирати функції голосом. А можливості підключення, що базуються на платформі глибинного вивчення Deep ThinQ®, розширюють функціонал пристроїв. Телевізори LG з ThinQ® і AI підтри-мують сервіс електронного телегіда (EPG) для отримання інформації в реальному часі і доступу до каналів з бажаним для перегляду контентом. Користувачам варто усього лише вимовити «Знайди саундтрек до цього фільму» або «Вимкни телевізор, коли програма закінчиться», вказавши назву програми або точний час вимкнення пристрою.

LG ThinQ® – це нові мультимедійні можливості використання «розумних» телевізорів. LG ThinQ® є інтелектуальним хабом для доступу до будь-якої іншої «розумної» техніки в будинку, а саме до роботизованих пилососів, кондиціоне-рів/очищувачів повітря, освітлення, колонок та інших пристроїв, які підключені до телевізора через Wi-Fi або Bluetooth.*

Також користувачів порадує інноваційний процесор LG α (Alpha) 9, яким оснаще-ні останні моделі OLED-телевізорів. Телевізори SUPER UHD від LG також підт-римують технологію Nano Cell і FALD-підсвічування, що дозволяє отримати гли-бший чорний і насичені кольори, а також чіткі контури і тіні для передачі реаліс-тичної картинки.

Технологія NLP буде доступна для 14 країн: Австралія, Бразилія, Канада, Франція, Німеччина, Італія, Південна Корея, Мексика, Польща, Росія, Іспанія, Великобри-танія, США і Туреччина. Користувачі інших країн зможу отримати доступ до тех-нології, обравши в меню налаштувань будь-яку з представлених мов – англійська, французька, німецька, іспанська, італійська, бразильська португальська, польська, корейська, російська і турецька.

Досконала якість зображення
Новий інтелектуальний процесор LG α (Alpha) 9 забезпечує відтворення точних і реалістичних зображень з неймовірною контрастністю і насиченістю кольорової палітри. Ключова інноваційна характеристика процесора – чотириступеневий процес шумозаглушення, що гарантує в два рази кращий результат в порівнянні зі звичайними технологіями. Алгоритм дозволяє поліпшити чіткість зображень і ві-дображати м’якіші градієнти.

Також процесор покращує передачу кольорів за допомогою використання нових можливостей, які наближують кольори до оригінальних. Процесор α (Alpha) 9 пі-дтримує високу частоту кадрів (HFR) для відтворення чіткіших і плавніших рухів зі швидкістю 120 кадрів за секунду. Завдяки цьому OLED-телевізори LG 2018 ро-ку можуть відтворювати будь-який контент в максимальній якості.

Розширені можливості HDR
Нові телевізори LG OLED і SUPER UHD 2018 року підтримують стандарт HDR, який забезпечує справжній кінематографічний досвід перегляду відео прямо вдо-ма. Всі моделі нових телевізорів підтримують стандарт Advanced HDR від Technicolor, а також інші стандарти розширеного динамічного діапазону – від Dolby Vision до HDR10 і HLG (hybrid log-gamma). А спеціальний алгоритм LG Enhanced Dynamic Tone дозволяє обробляти HDR-зображення кадр за кадром для підвищення якості відео.

«Нова лінійка преміальних телевізорів OLED і SUPER UHD TV 2018 року підтри-мує передові мультимедійні технології, – сказав Брайан Квон, президент ком-панії LG Home Entertainment Company. – LG залишається лідером глобального ринку з виробництва дисплеїв, надаючи користувачам кращі функції і можливос-ті перегляду телевізора з підтримкою технологій штучного інтелекту, ThinQ® і високоефективного процесора».

* IoT функції варіюються в залежності від ринку.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 801 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz