Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2017 » Травень » 30 » LG ОТРИМАЛА ПРЕСТИЖНУ НАГОРОДУ AME AWARDS ЗА РЕКЛАМНИЙ РОЛИК «КАРТКОВИЙ БУДИНОЧОК»

Розміщення новин компаній

LG ОТРИМАЛА ПРЕСТИЖНУ НАГОРОДУ AME AWARDS ЗА РЕКЛАМНИЙ РОЛИК «КАРТКОВИЙ БУДИНОЧОК»

Компанія продемонструвала ключові характеристики пральної машинки
LG Centum System™ в креативному відео

СЕУЛ, 29 травня 2017 р. — Компанія LG Electronics отримала нагороду AME Award в категорії вірусних відео за ролик «Картковий будиночок», головним «ге-роєм» якого стала пральна машинка LG Centum System™. AME Awards – одна з найпрестижніших галузевих нагород, що оцінює ефективність маркетингових стратегій, креативні концепції і рекламні кампанії світового рівня.

Навесні 2016 року, одразу ж після появи на каналі YouTube, відео «Картковий будиночок» (http://youtu.be/bthVcI9M2lg) блискавично зібрало100 млн переглядів. В ролику від LG професійний картковий скульптор Браян Берг зводить 3,3-метрову конструкцію з карт на працюючій пральній машинці LG Centum System™, барабан якої в цей момент обертається зі шидкістю1000 обертів за хви-лину. В такий креативный спосіб компания LG Electronics вирішила продемонст-рувати головні переваги нової пральної машинки LG Centum System – максимальну надійність, енергоефективність, а також мінімальний рівень вібрацій і шуму. Б. Берг встановив рекорд і побудував найвищу споруду з карт за 12 годин.

«Креатив – один з найефективніших інструментів, за допомогою якого легко донести ключові повідомлення про переваги побутової техніки до цільової аудиторії, – сказав Чан-хі Хан, віце-президент з маркетингу компанії LG Home Appliance & Air Solution. – Визнання з боку лідерів індустрії має величезне значення для компанії. Приємно, коли твою роботу цінують. Ми вдячні журі AME Awards за таку високу оцінку».
Одразу ж після успіху кампанії «Картковий будиночок» LG випустила серію відео, в яких продемонстровані інноваційні характеристики побутової техніки для дому. Так, в одному з роликів компания «намалювала» мурал, створивши інсталяцію з 18 000 енергозберігаючих світлодіодних лампочок LG. Також компанія зняла відео про сходження професійної альпіністки на висоту 33-поверхової будівлі за допомогою 2 безпровідних пилососів LG преміум-класу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1344 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz