Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2017 » Серпень » 28 » LG ПРЕДСТАВИТЬ НОВІ РІШЕННЯ З ДОГЛЯДУ ЗА РЕЧАМИ НА IFA 2017

Розміщення новин компаній

LG ПРЕДСТАВИТЬ НОВІ РІШЕННЯ З ДОГЛЯДУ ЗА РЕЧАМИ НА IFA 2017

Компанія продемонструє лінійку LG TWINWash™ – нові можливості догляду за одягом

СЕУЛ, 23 серпня 2017 р. — Компанія LG Electronics (LG) презентує на IFA 2017 останні інноваційні рішення по догляду за речами і представить відвідувачам виставки нові пральні машини TWINWash™. Лінійка TWINWash оснащена передовими технологіями LG з догляду за одягом, які раніше застосовувалися для сушильної системи LG і парової шафи Styler.

Компанія розширила функціонал лінійки LG TWINWash і створила високоефективні та зручні рішення для дому. У лінійці представлені моделі різних габаритів – від 27-дюймових до більш компактних 24-дюймвих, завдяки чому користувачі легко можуть розмістити TWINWash в приміщеннях будь-якого типу. У червні 2015 року LG продемонструвала перші моделі пральних машин TWINWash з подвійним завантаженням, що стало справжнім проривом на ринку побутової техніки для дому. Нова лінійка оснащена інноваційними функціями, такими як TrueSteam™ і TurboWash™, що усувають до 99,9% алергенів і неприємні запахи, а також розгладжують усі складки та демонструють високі показники продуктивності.

На виставці IFA 2017 LG також представить сушильні системи для користувачів, які цінують енергоефективність і зручність. Пристрої оснащені технологією LG Inverter Heatpump, що передбачає зниження температури під час сушіння і мінімізує можливість пошкодження тканин. Сушильна машина LG також оснащена іншими опціями – режимом «Еко» (економія електроспоживання і зниження рівня шумів) і «Турбо» (прискорена сушка).

LG представить на виставці в Берліні парову шафу Styler, що освіжає і дезодорує речі, а також підтримує технологію TrueSteam™ для дезінфекції одягу. Це революційне рішення з догляду за речами дозволяє легко усунути неприємні запахи і розгладити незначні складки без використання миючих засобів та води. Парова шафа Styler також оснащена технологією Inverter Heatpump для дбайливої турботи про речі. Ключова функція Styler – Moving Hanger (плечики, що рухаються) – м’яко струшує одяг, усуваючи створення складок і нерівностей під час циклу відпарювання. А функція Easy Pants Crease дозволяє швидко створити ідеальні стрілки на брюках. Цей пристрій стане справжньою знахідкою для дому – LG Styler запобігає пошкодженню тканин, збільшує термін служби одягу і зводить нанівець необхідність звернення до хімчистки.

«LG розробляє інноваційні рішення з догляду за одягом, які зазвичай використовуються у хімчистках – це пристрої для прання, сушіння і дезінфекції. Незабаром ми продемонструємо нашу нову лінійку з догляду за речами на виставці IFA 2017, – сказав Дахюн Сонг, президент компанії LG Home Appliance & Air Solution. – Ми оснащуємо широкий спектр продуктів компанії передовими технологіями TWINWash, прагнучи задовольнити потреби різних категорій користувачів».

Відвідувачі виставки IFA 2017 зможуть познайомитися з новинками LG з догляду за речами на стенді №18 виставкового центру Messe Berlin.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 958 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz