Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2017 » Січень » 10 » LG представляє нові моделі роботизованих продуктів

Розміщення новин компаній

LG представляє нові моделі роботизованих продуктів

Нові споживчі та комерційні роботи від компанії LG танцюють, займаються прибиранням і стрижкою газонів на виставці CES 2017

ЛАС-ВЕГАС, 5 січня 2017 р. — Компанія LG Electronics представить на виставці CES® 2017 лінійку інноваційних роботів як частину своєї програми з розвитку пристроїв із штучним інтелектом та інтернету речей. Зокрема серед новинок буде представлений робот, що виконує одночасно функцію хатнього помічника та центру повідомлень і здатний значно спростити життя користувачів. Компанія LG використовує сучасні технології штучного інтелекту та інтернету речей для створення роботів не тільки для домашнього застосування, але і для використання в аеропортах та інших громадських місцях.

Hub Robot зробить ваш дім «розумнішим»
Яскравий робот Hub Robot виводить концепцію розумного дому на абсолютно новий рівень. Hub Robot здатний підключатися до інших смарт-пристроїв в оселі. Він розуміє голосові команди завдяки технології розпізнавання голосу Alexa від Amazon і здатний впоратися з такими завданнями, як увімкнення кондиціонера або контроль режиму сушки речей. Hub Robot також оснащений мультифункціональним дисплеєм, на який можна вивести масу різної інформації: від візуалізації вмісту вашого холодильника до відображення рецепта приготування страви з по-кроковою аудіоінструкцією. Робот має такі зручні та практичні функції, як відтворення музики, установка будильника, створення нагадувань, а також інформу-вання про погоду та стан дорожнього руху.

Доброзичливий людиноподібний зовнішній вигляд робота Hub Robot від LG до-зволяє йому легко взаємодіяти з усіма членами сім'ї. Він може переміщатися і де-монструвати всю палітру емоцій, показуючи зображення обличчя на екрані. Hub Robot також навчений жестикуляції. Наприклад, він може кивати, відповідаючи на прості запитання, і завжди знає про розпорядок дня, встановлений у будинку, включаючи час, коли родина йде з дому, коли повертається та коли лягає спати. Він здатний розпізнавати всіх членів сім'ї за допомогою вбудованої камери і по-різному вітати кожного з них.

Використання робота найефективніше в тих місцях, де сім'я зазвичай збирається разом — на кухні або у вітальні, наприклад. Як доповнення до Hub Robot доступні міні-роботи, яких можна розмістити в інших кімнатах оселі. Ці пристрої також обладнані дисплеями та є своєрідними помічниками Hub Robot, що дублюють безліч його функцій.

Airport Guide Robot — найкращий друг мандрівника
Компанія LG не обмежує себе виробництвом роботів для домашнього викорис-тання. Airport Guide Robot, який незабаром з'явиться в Міжнародному аеропорту Інчхон у Сеулі, є високотехнологічним інформаційним асистентом для мандрів-ників, здатним відповідати на запитання чотирма мовами: англійською, китайсь-кою, японською та корейською. Просканувавши квиток, робот може надати паса-жиру вичерпну інформацію про час початку посадки на рейс, місцезнаходження відповідного виходу для посадки на літак і навіть про погоду в місті, куди прямує пасажир. Крім того, Airport Guide Robot може запропонувати маршрути пересування в будівлі аеропорту, при цьому розрахувавши дистанцію та приблизний час прибуття в пункт призначення. А також супроводити пасажира до місця посадки на літак або в будь-яке інше місце.

Airport Cleaning Robot — майстер масштабного прибирання
Будучи першопрохідцем у сфері роботизованих пилососів, LG представить також нову модель промислового пилососа. Airport Cleaning Robot від LG — це промис-ловий пилосос зі збільшеним об'ємом пилозбірника, численними щітками і насад-ками. Модель підходить для чищення будь-яких поверхонь — від керамічної пли-тки до килимових покриттів. Пилосос оснащений інноваційними сенсорами та камерами, які забезпечують безпеку й ефективність його функціонування навіть у найбільш багатолюдних аеропортах. Так, робот має сенсори з технологією розпі-знавання світла та вимірювання відстані, а також сенсорні бампери, що розпізна-ють перешкоди. Завдяки технології одночасної локалізації і картування SLAM він здатний точно визначати своє місцеперебування.

Lawn Mowing Robot — розумне рішення для бездоганного газону
На виставці CES 2017 компанія LG Electronics також продемонструє нову роботи-зовану газонокосарку Lawn Mowing Robot. Для даної моделі застосовані техноло-гії, використовувані в пилососах HOM-BOT. Lawn Mowing Robot підходить для всіх типів газонів і здатна підстригати їх не тільки акуратно, але й, що найважли-віше, безпечно. Газонокосарка LG оснащена такими ж інноваційними сенсорами та бамперами, як і Airport Cleaning Robot, які дозволяють їй точно визначати своє місцеперебування і розпізнавати будь-які перешкоди, наприклад дерева й огорожі. Робот також оснащений швидкісним лезом, що забезпечує оптимальну продуктивність моделі та бездоганний вигляд вашого газону. Кріплення, розташоване збоку, спрощує процес установки навісного обладнання на дану модель газонокосар-ки, роблячи її практичною та простою у використанні.

«Компанія LG вже багато років займається розробкою інтелектуальних техно-логій і робототехніки. Найпопулярнішим продуктом LG у даному напрямі є добре відомий споживачам робот-пилосос HOM-BOT, — зазначив Сон Де-Хен, прези-дент компанії LG Home Appliance & Air Solutions. — На виставці CES ми проде-монструємо різні продукти, які можна використовувати як удома, так і в гро-мадських місцях».

Новинки від LG будуть представлені на виставці CES 2017 у період з 5 по 8 січня — на стенді №11100 центрального залу Las Vegas Convention Center.

* Для поиска производителей и дистрибьюторов роботов и робототехники в Украине и за рубежом - воспользуйтесь базой данных компаний "KOMPASS Украина". Бесплатная демо-версия на www.demo.kompass.ua.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
поиск компаний: адрес, телефон, сайт и другие данные компании LG  адрес, телефон, сайт и другие данные компании LG
все новости компании LG
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 871 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz