Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2018 » Березень » 21 » LG PRESS RELEASE: ГЛОБАЛІЗАЦІЯ LG WEBOS – НОВИЙ ЕТАП РОЗВИТКУ ПЛАТФОРМИ

Розміщення новин компаній

LG PRESS RELEASE: ГЛОБАЛІЗАЦІЯ LG WEBOS – НОВИЙ ЕТАП РОЗВИТКУ ПЛАТФОРМИ

LG та державний орган Південної Кореї об’єднують зусилля для розширення можливостей webOS

СЕУЛ, 20 березня 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) підписала угоду про співпрацю з федеральним державним органом Південної Кореї, мета якого – розширення можливостей та функціоналу webOS, а також просування філософії бренда «Відкрита платформа, відкрите партнерство і відкрите підключення».

Національне агентство з просування IT-технологій в індустрії (NIPA) – державний орган при Міністерстві Науки та ICT (Інформаційні та комунікаційні технології) в Південній Кореї, який відповідає за розвиток IT-сектору в країні. Згідно з рекомендаціями NIPA LG направить бізнес-пропозиції з розвитку webOS сотням стратапів. Компанія складе список найпривабливіших організацій, які зможуть забезпечити логістичну і технічну підтримку з метою комерціалізації технології. За підтримки LG стартапи візьмуть участь в міжнародних заходах, таких як Open Source Summit і OSCON, щоб поділитися ідеями та ініціативами з іншими лідерами думки.

Щоб розширити присутність webOS на глобальному ринку, LG розробив версію платформи з відкритим вихідним кодом – webOS Open Source Edition. Версія доступна за посиланням http://webosose.org. Розробники можуть завантажити безкоштовний вихідний код, а також скористатися перевагами відповідних інструментів, інструкцій і форм на веб-сайті, познайомитися ближче з можливостями платформи webOS для «розумних» пристроїв. Вигоди webOS знайдуть для себе і нові розробники, оскільки платформа є багатозадачною ОС на базі Linux, а також підтримує HTML5 та CSS3.

«У 2013 році компанія LG Electronics вперше почала використовувати платформу webOS для лінійки смарт-телевізорів, вбачаючи величезний потенціал технології, – сказав д-р П. Парк, головний технічний директор компанії LG Electronics. – З того часу webOS суттєво еволюціонувала і видозмінилася. На сьогодні ми готові вийти за межі використання платформи тільки в телевізорах, змістивши фокус на успішну та ексклюзивну групу операційних систем. Ми здійснюємо перехід від webOS додатка до webOS веб-інтерфейсу, справжні можливості якого ми ще побачимо».

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 663 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz