Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2018 » Серпень » 13 » LG ВИЗНАЧАЄ МАЙБУТНЄ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ

Розміщення новин компаній

LG ВИЗНАЧАЄ МАЙБУТНЄ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ

Лабораторії LG стануть центрами розробки та впровадження інноваційних технологій у галузі штучного інтелекту

9 серпня 2018 р. – Компанія LG Electronics Inc. (LG), один з провідних гравців на ринку інноваційних рішень, має намір найближчим часом посилити свої позиції в розвитку продуктів на основі штучного інтелекту, як для приватних, так і для корпоративних клієнтів. З цією метою компанія спільно із визнаними академіками та успішними стартами відкриває нові лабораторії у Північній Америці.

Визначною подією стане відкриття нової лабораторії LG Electronics AI Research Lab у Канаді, яка є підрозділом нещодавно розширеної лабораторії LG Silicon Valley AI Lab у Санта-Клара, Каліфорнія. Таким чином, дві північноамериканські лабораторії будуть сприяти розвитку науково-дослідного потенціалу компанії LG, який зараз реалізується в лабораторіях у Південній Кореї, Індії та Росії. Усі ці підрозділи об’єднує відданість ідеї, що майбутнє – за штучним інтелектом.

Окрім того, в LG планують запустити партнерський дослідний проект з Університетом Торонто, відомим у всьому світі своїми роботами у сфері штучного інтелекту і машинного навчання, особливо в галузі глибинного навчання.

«Зовсім скоро штучний інтелект торкнеться життя кожного з нас, що призведе до повної трансформації того, як ми живемо, працюємо і проводимо вільний час, – заявив доктор І.П. Парк, президент і технічний директор
LG Electronics. – Поточні роботи в застосуванні штучного інтелекту в мережевих пристроях забезпечують можливість створення майбутніх «розумних» міст, будинків, підприємств та пристроїв, що підтримують функції, які ми наразі й уявити не можемо». Також пан Парк заявив, що північноамериканські лабораторії і дослідницьке партнерство з Університетом Торонто зіграють найважливішу роль у розвитку відкритих технологій, які стануть визначальним фактором розвитку в майбутньому.

У процесі п’ятирічного науково-дослідного партнерства з Університетом Торонто, бюджет якого складає декілька мільйонів доларів, LG планує розвивати свою стратегію «Відкрита платформа – Відкрите партнерство – Відкрита взаємодія», що націлена на розширення екосистеми штучного інтелекту. У новій лабораторії сподіваються використовувати досвід вчених з Університету Торонто, у яких тепер з’явиться можливість співпрацювати з командою північноамериканських дослідників з компанії LG. Окрім того, LG має намір співпрацювати і інвестувати у деякі північноамериканські стартапи.

Професор Вівек Гоел, який обіймає посаду проректора з науки та інноватики при Університеті Торонто, вважає LG дуже перспективним партнером у галузі досліджень штучного інтелекту. «Наш університет з нетерпінням чекає початку проекту з компанією LG – однією з провідних у галузі інноваційних технологій, адже наші вчені також багато зробили для розвитку штучного інтелекту. Присутність подібних глобальних гравців у нашому середовищі відкриває нові можливості для наших дослідників, стажерів і стартапів», – зазначив професор Вівек Гоел.

І.П. Парк розвинув тезис професора Гоела, заявивши, що «рішення у галузі штучного інтелекту, що базуються на глибинному навчанні, радикальним чином змінять нашу взаємодію з навколишнім світом. Тепер взаємодія стане простішою завдяки використанню контекстуальних даних, наприклад, біометричної інформації, емоцій, жестів і, звичайно ж, голосу. Далі президент розповів, на яких трьох основах будується стратегія LG у галузі штучного інтелекту:

«Перше – це здатність з часом еволюціонувати. Тому, чим довше ви користуєтеся нашими продуктами, тим краще вони пристосовуються до ваших потреб. Друге – це здатність інтегрувати штучний інтелект у різні аспекти нашого життя, щоб забезпечити постійний та якісний досвід використання будь-яких продуктів з лінійки LG: від сумісних пристроїв і телевізорів до мережевих рішень в автомобілях і смартфонах. Третьою основою є відкритість – наша стратегія полягає у тому, щоб забезпечити споживачам найкращий досвід використання рішень на основі штучного інтелекту, при цьому запропонувати їм останні досягнення наших провідних бізнес-партнерів».

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 643 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz