Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2021 » Вересень » 15 » МОДЕРНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА: CORUM GROUP ТЕПЕР РЕМОНТУЄ ЕЛЕКТРОДВИГУНИ

Розміщення новин компаній

МОДЕРНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА: CORUM GROUP ТЕПЕР РЕМОНТУЄ ЕЛЕКТРОДВИГУНИ

На «Корум Світло шахтаря» відкривають виробництво для капітальних ремонтів вибухозахищених електродвигунів. Вже отримали перше замовлення – на ремонт для шахти «ім. Героїв Космосу». Це дозволить шахтарям працювати безпечно й якісно, а отже, допоможе зміцнити енергонезалежність країни.

Ремонт електродвигунів – новий напрямок для харківських машинобудівників. Проект стартував у травні 2021 року, і вже в грудні Corum планує випустити з виробництва перші відремонтовані електродвигуни. На заводі будуть ремонтувати комбайнові, конвеєрні електродвигуни водяного і повітряного охолодження. Це забезпечить працівників шахт й рудників безпечним й якісно відремонтованим обладнанням.

«Corum Group має досвід у ремонті електродвигунів, – зазначає Сергій Подолян, менеджер з електроустаткування Corum Group. – У нас є конструкторська і технологічна експертиза, і головне – співробітники, які цей напрямок будуть супроводжувати. Ми чітко розуміємо технологічні процеси, можемо проводити випробування. Впевнений, що впораємося з цими та іншими завданнями».

Робота по ремонту електродвигунів дасть можливість машинобудівникам «Корум Світло шахтаря» опанувати і нові для себе технологічні процеси – вакуумне просочення електродвигунів, виготовлення корпусної групи, роботу з динамною сталлю та ін. Це забезпечить стабільність роботи підприємства в подальшому, отже, і всіх його співробітників.

Такі ремонти забезпечать зниження кількості відмов електродвигунів. Більше того, на заводі обіцяють індивідуальний підхід до кожного клієнта – при ремонті машинобудівники зможуть виконати повну модернізацію електродвигунів й відновити робочі характеристики. Загалом капітальний ремонт електродвигунів буде максимально наближений до нового обладнання і продовжить термін його експлуатації на комбайні.

«Виробнича стратегія Corum Group 2030 передбачає розвиток продуктового портфеля та модернізацію обладнання. Одним із напрямків у 2021 році ми виділили ремонт, а після і освоєння виробництва електродвигунів, – коментує Валерій Крупицький, в.о. директора з виробництва і технічного розвитку Corum Group. Новий напрямок для нас – не тільки про зміну бізнеса та диверсифікації продуктів, але і про відповідальність Corum Group та його участь в енергетичній та економічній безпеці країни».
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 490 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz