Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2018 » Березень » 29 » MOYO.ua оголосив ціну на новий iPad в Україні

Розміщення новин компаній

MOYO.ua оголосив ціну на новий iPad в Україні

«Найдоступніший планшет» від Apple буде коштувати в Україні від 11 599 грн

Вчора в США стартував продаж оновленого планшетного комп'ютера iPad 9.7. Сьогодні компанія MOYO.ua оголосила попередню ціну і дату продажу новинки в Україні.

За даними MOYO.ua, офіційні продажі iPad 9.7 (2018) стартують через два місяці. Вартість базової версії планшета (з модулем Wi-Fi) складе 11 599 грн. Модифікація з підтримкою мереж мобільного зв'язку (в тому числі LTE) обійдеться в суму від 15 599 грн. Спеціальний стилус Apple Pencil, сумісний з новим iPad, вже доступний в Україні за ціною 4 599 грн.

За попередньою інформацією дата продажу намічена на 25 травня. При цьому вартість пристроїв і терміни надходження їх у продаж можуть бути дещо скориговані. Планетні комп'ютери будуть доступні українцям в кольорах Silver, Space Gray і Gold.

Новий iPad 9.7 (2018) заявлений компанією Apple як найдоступніший планшетний комп'ютер в лінійці та позиціонується як рішення для навчання і роботи. Він оснащений процесором A10 Fusion, дисплеєм з роздільною здатністю 2048х1536 пікселів, вбудованим накопичувачем на 32 ГБ і 8 Мп камерою (фронтальна 1,2 Мп). Заявлений час роботи складає до десяти годин без підзарядки. У числі встановлених програм заявлені: Notability, Pages, Numbers, Keynote і Microsoft Office.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 640 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz