Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2019 » Травень » 19 » На АЗС компанії «Параллель» реалізується літнє пальне

Розміщення новин компаній

На АЗС компанії «Параллель» реалізується літнє пальне

До початку спекотного сезону компанія «Параллель» традиційно ввела в продаж літнє фірмове паливо – бензин, газ та дизельне пальне. Всі види палива відповідають стандартам ДСТУ та екологічним нормам Євро 5.

Використання бензину, газу або дизельного пального у відповідності до погодного температурного режиму дозволяє не лише оптимізувати фінансові витрати клієнтів, але й забезпечує безперебійну роботу автомобіля під час запуску двигуна, прогріві та експлуатації.

Літнє пальне має більш високу щільність, у ньому міститься менше летких компонентів, що практично виключає утворення парогазових корок у паливній системі автомобіля.

«Мережа наших АЗС розташовано в регіоні, де літній період відрізняється доволі високим температурним режимом. Тому традиційний перехід на літнє пальне, яке максимально адаптоване для роботи навіть у найспекотнішу погоду, дозволяє нашим клієнтам знизити витрати та зробити роботу автомобіля більш ефективною», - повідомила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 454 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz