Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2021 » Квітень » 5 » Найпопулярніші смартфони в мережі магазинів Київстар

Розміщення новин компаній

Найпопулярніші смартфони в мережі магазинів Київстар

Найбільш затребуваними моделями є Samsung Galaxy А10S та Xiaomi Redmi 8*.

Уже кілька років поспіль лідерами продажів стають саме бюджетні смартфони. Понад 22% усіх купівель мобільних девайсів в ціновому діапазоні 3-4 тис. грн. На Xiaomi припадає 43% продажів, а Samsung обирають у 28% випадків. Обидва бренди складають більшу частину смартфонів, які купують. Серед телефонів у високому ціновому сегменті найбільш популярною є модель Apple Iphone 11. Всього ж в магазинах Київстар продається близько 218 тис. смарфтонів на рік*.

Незважаючи на активний розвиток ринку смартфонів, доволі популярними все ще залишаються телефони із кнопковою клавіатурою. Вони займають 17% від загальних продажів, а найбільш популярним брендом є Nokia (обирають у 42% випадків).

Пік продажів смартфонів зазвичай припадає на липень – серпень та новорічні свята. Також Київстар регулярно запускає акції, завдяки яким абоненти не тільки могли придбати смартфони за привабливими цінами, але й отримати подарунки та бонуси. Так, в 2020 році абонентам на бонусний рахунок повернули кешбек від купівлі смартфонів розміром понад 15 млн грн., а близько 20 тис. покупців отримали змогу три місяці безоплатно дивитись онлайн-телебачення «Київстар ТБ».

Окрім купівлі нових смартфонів, абоненти активно користуються перевагами послуги trade-in, за умовами якої можна обміняти застарілий телефон на більш сучасну модель, оплативши різницю їхньої вартості. У середньому така доплата становить 4000 грн. Частіше за все на обмін віддають телефони Xiaomi 6A та Xiaomi 7, а також Samsung J3 2016 міняють, як правило, на Samsung серії А (A315, A515, A115). Найбільшим попитом ця послуга користується у жителів Одеси, Кривого Рогу, Києва, Дніпра та Харкова.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 538 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz