Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2014 » Січень » 14 » Операції з ввезення природного газу на територію України планують звільнити від оподаткування

Розміщення новин компаній

Операції з ввезення природного газу на територію України планують звільнити від оподаткування

Держпідприємництво отримало доручення Кабінету Міністрів України, відповідно до доручення Президента України, підготувати проект рішення щодо зниження ціни на природний газ для споживачів.

Разом з іншими зацікавленими органами виконавчої влади, Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва працюватиме над розробкою законопроекту стосовно внесення змін до Податкового кодексу.

Зокрема, передбачається звільнити від оподаткування ПДВ операції із ввезення на митну територію України природного газу.

Як пояснює Михайло Бродський: «Зазначені зміни дозволять підприємствам України, незалежно від форм власності, отримати оборотні кошти».

Прес-служба Держпідприємництва України


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 888 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz