Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2020 » Лютий » 3 » Підсумки 2019 і плани 2020 на ринку виробництва натуральної шкіри

Розміщення новин компаній

Підсумки 2019 і плани 2020 на ринку виробництва натуральної шкіри

Найбільший виробник натуральної шкіри в Україні - компанія «В-Центр» - озвучив підсумки 2019 року і свої плани на 2020 рік.

У 2019 р. загальною тенденцією було зменшення продажів - як на українському ринку виробництва натуральної шкіри, так і на ринку виробництва взуття. Але компанії «В-Центр» вдалося утримати свої позиції, за рахунок розробки та впровадження нового асортименту продукції.

Як повідомив директор «В-Центр» Андрій Шевченко, за підсумками 2019 року продажі компанії на українському ринку збільшилися на 3%, у порівнянні з 2018 роком, при цьому найбільш стрімко розвивався сегмент шкіргалантереї. Що стосується експорту, то в цьому напрямку відбулося незначне скорочення продажів, через зменшення цін на сировину в країнах Південної Америки - в результаті, в Європі встановилися найнижчі за останні 20 років ціни на готову шкіру.

У планах «В-Центр» на 2020 рік - збільшення продажів, перш за все, на внутрішньому ринку України. Також в компанії планують впровадження нових технологій, які розробляються на кращих шкіряних заводах світу. Це дасть можливість бути готовим до будь-яких викликів сьогоднішнього ринку. Екологічна складова при виробництві всього асортименту також залишається пріоритетною в стратегії роботи компанії.

«Ми прагнемо, щоб в Україні наші клієнти мали можливість отримувати асортимент, який повністю задовольняє їх запити. Сьогодні ми готові запропонувати нашим клієнтам широку гаму артикулів, яка завоювала визнання у Європі. Розвивати власну мережу продажів в регіонах, бути ближче до клієнта, розуміти його запити і надавати найкращий сервіс - це наші пріоритетні завдання», - зазначив комерційний директор компанії «В-Центр» Дмитро Тульчинський.

В цілому, «В-Центр», як і раніше, гарантує стабільно високу якість усього асортименту продукції, згідно світових стандартів, для кожного українського клієнта.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 415 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz