Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2016 » Липень » 9 » Початок продажу нових смартфонів LG X cam та LG X style на українському ринку

Розміщення новин компаній

Початок продажу нових смартфонів LG X cam та LG X style на українському ринку

КИЇВ, 08 липня 2016 р. — Компанія LG Electronics (LG) розпочинає продажі на українському ринку одразу двох новинок смартфонів: LG X cam та LG X style. Моделі поєднують усі популярні функції та характеристики флагманів, які створені для того, щоб задовольнити потреби та очікування користувачів різних категорій.

LG X cam був вперше представлений компанією на міжнародній виставці споживчої електроніки на початку 2016 року, а тепер він доступний і для українських користувачів. Головною характерною рисою смартфона є подвійна основна камера 13 МП та 5 МП, що дозволяє робити високоякісні фотографії з кутом огляду 78º і 120º відповідно. Модуль фронтальної камери моделі – 8 МП. Також модель підтримує функцію Pop-out Picture для створення ефекту «картинка у рамці» та функцію «Панорама», за допомогою якої можна прокручувати широкоформатні зображення замість статичних знімків. Смартфони оснащені
5,2-дюймовим IPS-дисплеєм. Ємність акумулятора складає 2,520 мАг.

LG X style відрізняється преміальним і стильним дизайном Arc Design із надтонким 6,9 мм корпусом. Інженери LG оснастили дану модель великим 5-дюймовим дисплеєм, що дозволяє насолодитися високоякісними та чіткими зображеннями та відео. 5 МП фронтальна та 8 МП основна камери з підтримкою функцій «Автознімок» та «Кінематографічний ефект» дозволяють зняти найкращі моменти життя.

Смартфони LG X cam уже доступні у роздрібних мережах України за ціною 7999 грн. Початок продажів LG X style стартує вже наступного тижня, вартість смартфона становитиме 4499 грн.

Основні характеристики моделі X cam*:
● Дисплей: 5,2-дюймовий сенсорний дисплей FHD In-Cell Touch
● Процесор: 1,14 ГГц восьмиядерний
● Камера: Основна ‒ 13 МП и 5 МП / фронтальна ‒ 8 МП
● Пам’ять: 2 ГБ RAM / 16 ГБ ROM
● Акумулятор: 2,520 мАг
● Операційна система: Android 6.0 Marshmallow
● Габарити: 147,5 x 73,6 x 5,2 мм~6,9 мм
● Підключення: стандарт Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, A-GPS
● Кольори*: Темно-сірий / Білий / Золотий / Рожево-золотий

Основні характеристики моделі X style*:
● Дисплей: 5-дюймовий сенсорний дисплей HD- In-Cell Touch
● Процесор: 1,3 ГГц чотирьохядерний
● Камера: Основна ‒ 8 МП / фронтальна ‒ 5 МП
● Пам’ять: 1,5 ГБ RAM / 16 ГБ ROM
● Акумулятор: 2,100 мАг
● Операційна система: Android 6.0.1 Marshmallow
● Габарити: 144,8 x 71,4 x 6,9 мм
● Підключення: стандарт Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, A-GPS
● Кольори*: Темно-сірий / Білий / Золотий

*Характеристики моделей можуть відрізнятися в залежності від ринку.

# # #
Про компанію LG Electronics, Inc
LG Electronics, Inc (KSE: 066570.KS) – світовий лідер і новатор у сфері споживчої електроніки, мобільного зв’язку та побутової техніки. У компанії працюють понад 83 000 осіб на 119 підприємствах по всьому світу. У 2015 році обсяг світових продажів компанії LG Electronics склав 48,8 млрд доларів США (56,5 трильйона корейських вон). LG складається з чотирьох підрозділів: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution та Vehicle Components. LG є одним із провідних світових виробників плоскопанельних телевізорів, мобільних пристроїв, кондиціонерів, пральних машин і холодильників. У 2015 році LG Electronics стала партнером Energy Star. Для отримання додаткової інформації відвідайте, будь ласка, сайт www.lg.com/ua, неформальний корпоративний блог компанії LG Electronics в Україні http://blog.lge.ua або офіційні сторінки в соціальних мережах: https://www.facebook.com/LGUkraine, https://twitter.com/lgeukraine, http://www.youtube.com/LGUkraine.

Про компанію LG Electronics Mobile Communications
LG Electronics Mobile Communications Company – новатор і тренд-лідер світової мобільної індустрії та індустрії наручних пристроїв, який запропонував ринку якісно нові технології та інноваційні дизайнерські рішення. LG робить істотний внесок у розвиток мобільної індустрії завдяки висококонкурентним технологіям у виробництві дисплеїв, акумуляторів та оптики, а також LTE-технологіям. LG створює телефони та наручні пристрої, які відповідають способу життя широкого кола людей у всьому світі. Продукти LG поєднують ергономічний дизайн та унікальні користувацькі функції, що сприяють кращій взаємодії з пристроєм. Мета компанії – знайомити споживачів з перевагами конвергентних технологій та Інтернету речей шляхом підвищення ефективності взаємодії між смартфонами, планшетами, наручними та різними домашніми та портативними електронними пристроями. Для отримання додаткової інформації відвідайте, будь ласка, сайт www.lg.com/ua або офіційну сторінку компанії LG Electronics в Україні в соціальній мережі https://www.facebook.com/LGUkraineMobile.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 875 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz