Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2018 » Жовтень » 22 » ПРЕЗИДЕНТ І ТЕХНІЧНИЙ ДИРЕКТОР КОМПАНІЇ LG ELECTRONICS ВИГОЛОСИТЬ ПРОМОВУ НА ВІДКРИТТІ CES 2019

Розміщення новин компаній

ПРЕЗИДЕНТ І ТЕХНІЧНИЙ ДИРЕКТОР КОМПАНІЇ LG ELECTRONICS ВИГОЛОСИТЬ ПРОМОВУ НА ВІДКРИТТІ CES 2019

Доктор І.П. Парк розповість про нові перспективи ШІ-технологій для покращення якості життя користувачів

СЕУЛ, 22 жовтня 2018 р. — Доктор І.П. Парк, президент і технічний директор компанії LG Electronics (LG), виступить з доповіддю на виставці споживчої еле-ктроніки CES® 2019. Виступ д-ра І.П. Парка розпочнеться о 18:30, 7 січня 2019 року, в приміщенні MGM Park Theater, Лас-Вегас, штат Невада, США.

Це перший вступ в історії компанії LG на відкритті CES. Д-р І.П. Парк виголосить промову «ШІ-рішення для покращення якості життя», в якій представить свіжий погляд на те, як штучний інтелект змінить життя користувачів, ґрунтуючись на трьох ключових принципах: Розвиток, Підключення та Відкритість. Д-р І.П. Парк розповість про те, як інноваційні ШІ-технології збагатять досвід користувачів вдома, в дорозі та в офісі. Передбачаючи те, як штучний інтелект вплине на кожен аспект нашого життя, д-р І.П. Парк пояснить, чому LG, яка проходить трансформацію від виробника до компанії-інноватора, що змінює спосіб життя користувачів, залишається першопрохідцем розвитку штучного інтелекту.

Будучи президентом і технічним директором компанії LG Electronics, д-р
І.П. Парк ініціює розвиток інновацій з підтримкою штучного інтелекту, що є ос-новною рушійною силою компанії. Завдяки 30-річному досвіду в галузі дослі-джень і розробок споживчої електроніки, автоматизованої робототехніки, телеко-мунікацій та програмного забезпечення, він є одним з провідних технічних директорів у світі, в портфоліо якого робота з кращими R&D компаніями для впровадження інновацій шляхом поєднання традиційних апаратно-орієнтованих технологій з технологіями на базі програмного забезпечення.

«Очікується, що CES 2019 стане переломним моментом у розвитку й впрова-дженні ШІ в продукти та послуги щоденного використання, – сказав д-р
І.П. Парк. – Стратегія LG – вийти за межі очікувань, щоб збагатити життя користувачів за допомогою ШІ-додатків, орієнтованих на спосіб життя. Це концепція, на якій я зроблю акцент на відкритті виставки CES».

Гарі Шапіро (Gary Shapiro), президент і голова Асоціації Споживчих Техно-логій (CTA), заявив: «LG є світовим лідером в галузі розробки революційних ШІ-технологій, які мають вплив на основні галузі промисловості, починаючи з техно-логій і до сфери охорони здоров’я, агрокультури, транспорту, інженерії та інших. Ми з нетерпінням чекаємо на доповідь від д-ра І.П. Парка і першу в історії LG вступну промову на відкритті CES 2019. Ми очікуємо почути його бачення майбутнього ШІ, який видозмінює наші будинки, бізнес і суспільство».

На CES 2019 демонструватимуться технології, які змінюють життя користувачів, від 4500 компаній-учасників в 20 продуктових категоріях, зокрема рішення, що видозмінять те, як ми живемо, працюємо та граємо. На виставці будуть представ-лені новітні технології, такі як 5G-підключення, штучний інтелект, доповнена та віртуальна реальності, «розумний» будинок, «розумні» міста, спорт, машинний інтелект та інші.

Інноваційні продукти та послуги LG будуть представлені на виставці CES 2019 з
8 по 11 січня 2019 року в CES Tech East, конференц-центр Лас-Вегас, централь-ний зал, стенд № 11100.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 600 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz