Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2021 » Серпень » 11 » Прогресивна продукція HARP на ДНІ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY-2021

Розміщення новин компаній

Прогресивна продукція HARP на ДНІ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY-2021

5 серпня Харківський підшипниковий завод (HARP) взяв участь у сільськогосподарській виставці під відкритим небом ДНІ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY-2021, де представив надійну підшипникову продукцію для ґрунтообробної, посівної та кормозаготівельної техніки.

Ефективність рішень HARP ґрунтується на використанні високоякісних компонентів і застосуванні сучасних технологій і обладнання, що забезпечують повний цикл виробництва підшипників і підшипникових вузлів. Компанія підготувала максимально цікаву добірку продукції, ключовим елементом якої стала лінійка підшипникових вузлів HARP AGRO UNIT.

Прогресивна серія HARP AGRO UNIT відрізняється надійним захистом. На стенді консультанти ХАРП докладно розповіли відвідувачам про дану перевагу. Перший рівень – це «лабіринтовий відсікач», який запобігає утворенню високого тиску ґрунту на ущільнення і забезпечує захист вузла від механічних пошкоджень. «Касетне ущільнення» захищає вузол від механічних забруднень і вологи. Третій рівень – «манжетне ущільнення», вбудоване вже в самому підшипнику, особливо посилено захищає при обробці ґрунту.

«Це була відмінна можливість показати, наскільки сильно залежить продуктивність сільгоспзнарядь від якості підшипника. На прикладі польової демонстрації ґрунтообробних агрегатів LOZOVA MACHINERY, які комплектуються нашими підшипниковими вузлами, аграрії змогли побачити необслуговувані рішення в дії. Глядачі звернули свою пильну увагу на стан підшипників після проходу техніки. І ми отримали від них багато позитивних відгуків», – прокоментував заступник головного конструктора Володимир Федорченко. 

У рамках виставки відбулася низка зустрічей з виробниками сільськогосподарської техніки, що співпрацюють з HARP тривалий час і використовують підшипникову продукцію компанії у виробництві своїх агрегатів.

Стенд також відвідали давні партнери-фермери, які залишили тільки позитивні відгуки про експлуатацію підшипників. «Хочу відзначити надійну систему ущільнень і відсутність необхідності обслуговування. Навіть після семи років активної експлуатації підшипники HARP у хорошому стані», – відгукнувся один з гостей.

Особливий інтерес викликала серія підшипникових вузлів у стандартних і спеціальних виконаннях – UCP, UCF, UCFL для ґрунтообробного зернопереробного, елеваторного, кормозаготівельного та іншого обладнання. Окремо виділимо спеціальний вузол F480210K19, який призначений для роботи в дуже запиленому й агресивному середовищі. Секрет його зносостійкості полягає в корпусі з високоміцного чавуну і необслуговуваному підшипнику з 6-кромочним ущільненням підвищеної герметичності та захистом від механічних пошкоджень X-Shield.

Харківський підшипниковий завод не зменшує темп і продовжує нарощувати оберти в розробці та виробництві нового покоління підшипників зі збільшеною вантажопідйомністю й більш тривалим ресурсом роботи, які буде демонструвати на спеціалізованих заходах.
 
___________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 696 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz