Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2021 » Жовтень » 25 » Ринок тракторів продовжує зростати в усьому світі

Розміщення новин компаній

Ринок тракторів продовжує зростати в усьому світі

Дані про реєстрацію тракторів, які були опубліковані 18 жовтня 2021 р. напередодні виставки EIMA -2021, свідчать про рекордне зростання у всіх основних країнах світу.

Про це йдеться в прес-релізі виставки, пише ІАС "Аграрії разом".

«Загальне відновлення економіки стимулює інвестиції, але що має вирішальне значення, так це хороші показники сільгоспвиробництва. Зараз помітні перспективи зростання первинного сектора, який протягом наступних 9 років, за прогнозами аналітиків, виросте ще на 18% для рослинництва і на 13% для тваринництва»,- розповів Алесандро Малаволті - президент асоціації FederUnacoma.

Дані свідчать про послідовне зростання в США, які після локдауна 2020 року вже в плюсі. За 9 місяців 2021 р. зареєстровано майже 246 тисяч машин, що на 12% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Щодо Індії, то це найбільший в світі ринок за обсягом проданих тракторів — зареєстровано 680 тисяч одиниць за 9 місяців цього року, що на 25% більше торішніх показників.

Європейські ринки також характеризувалися позитивними тенденціями. У Німеччині сукупний обсяг продажів з початку року склав приблизно 25,7 тисяч одиниць, що на 6,8% більше в порівнянні з минулим роком.

Крім цього, ринок також стабільно зростає у Великобританії та Іспанії, де продажі досягли 11,2 і 8,2 тисяч одиниць, відповідно, збільшившись на 20% і 13%. Серед країн ЄС виділяється Італія з темпом зростання 44%, що значно вище, ніж в середньому по континенту.

Одним з найбільш динамічних ринків є Туреччина, де у вересні було зафіксовано зростання на 49%.

«Частково, таке вибухове зростання пов'язане з відновленням світової економіки, з ростом світового ВВП, який, як очікується, складе 5,9% в 2021 році і 4,9% в 2022 році. Крім того, це також пов'язано з хорошими показниками сільського господарства і перспективами його зростання в найближчі роки, що робить необхідним інвестувати в технології нового покоління»,- зауважив Алесандро Малаволті - президент асоціації FederUnacoma.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 814 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz