Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2019 » Липень » 28 » СА-10У на базі автомобільного шасі КрАЗ-63221 для ЗСУ

Розміщення новин компаній

СА-10У на базі автомобільного шасі КрАЗ-63221 для ЗСУ

Триває співпраця «АвтоКрАЗу» з державним підприємством «Науково-технічний комплекс «Імпульс». «АвтоКрАЗ» відвантажив партію автомобільних шасі КрАЗ-63221 для монтажу надбудови – виробу СА-10У (cпеціальні апаратні уніфіковані).

Автомобільне шасі КрАЗ-63221 - високої прохідності, призначене для монтажу озброєння і військової техніки, установок спеціального і промислового призначення, а також буксирування причепа всіма видами доріг, бездоріжжю і будь-якій місцевості. Автомобіль виготовляється в модифікації військового призначення, обладнаний системою регулювання тиску в шинах, при цьому управління здійснюється з кабіни рухомого автомобіля, і місцями для кріплення особистої зброї водія і пасажирів. Шасі КрАЗ-63221 колісної формули 6х6, з двигуном WP10.380, коробка передач - механічна, дев'ятиступенева, кермовий механізм - механічний, з гідравлічним підсилювачем.

СА-10У - це спеціально-оснащений кузов-фургон на автомобільній базі КрАЗ-63221, що призначений для розміщення, цілодобової роботи та відпочинку особового складу. Відповідно до бажань замовника, кузов-фургон може бути обладнаний для монтажу різноманітних комплексів зв’язку, таких як радіорелейна, тропосферна, космічна, радіозв’язок для використання в польових умовах.

Виріб СА-10У забезпечує: переміщення, своєчасне розгортання й згортання та роботу підрозділів; зберігання та роботу з документами і технічними засобами обмеженого доступу, за необхідністю можливість їх екстреного знищення; обмін інформацією по каналу УКХ радіозв’язку для забезпечення функціонування на марші та при автономній роботі; доступ до зовнішньої телефонної мережі; доступ до локальної обчислювальної мережі (ЛОМ) пунктів управління; організацію винесеного автоматизованого робочого місця оператора передачі інформації; гарантоване безперебійне (з автоматичним захистом) живлення розміщеної апаратури.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 443 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz