Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Устаткування » 2021 » Вересень » 1 » Шестерні насоси

Розміщення новин компаній

Шестерні насоси

Насоси є невід'ємною частиною автомобільних гідравлічних систем. Завдяки цим пристроям робоча рідина потрапляє до системи та нагнітається тиск. Першими на шляху мастила з гідробака до поршнів є шестерні насоси. Ці прилади прості за конструкцією та дешеві в обслуговуванні, завдяки чому підібрати їм аналоги неможливо. Більше того, це один з базових елементів гідрофікації, без якого не може функціонувати жодна система, встановлена на вантажівку.

Що таке шестерні насоси

Свою назву шестерні насоси отримали завдяки конструкції: в закритому корпусі обертаються металеві шестерні, зачіпаючи зубцями одна одну. Такий механізм створює різний тиск на вході й виході з корпусу, завдяки чому рідина з однієї сторони всмоктується, а з іншої подається під тиском. Апарат установлюється одразу за баком, де зберігається мастило, та є першим вузлом, через який проходить робоча рідина перед тим, як потрапити до гідравлічної системи.

Сам насос виконує лише одну, але надважливу функцію — передати мастило до системи. Хоча деякі моделі мають можливість реверсивної роботи, що дозволяє швидко повернути рідину до бака.

Читати далі ...
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 483 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz