Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2021 » Травень » 3 » Ще чотири українські заводи почнуть виробляти медичний кисень

Розміщення новин компаній

Ще чотири українські заводи почнуть виробляти медичний кисень

Потреба в медичному кисні постійно зростає з огляду на ситуацію з коронавірусом. МОЗ пообіцяло спростити реєстрацію для заводів, аби наростити виробництво медичного кисню, цим скористаються щонайменше 4 вітчизняні заводи найближчим часом.

Кількість хворих та відсоток важких пацієнтів, що потребують кисневої підтримки постійно зростає, а виробники не встигають виготовляти медичний кисень. Аби стимулювати виробництво, МОЗ пообіцяло спростити підприємствам процедуру реєстрації та ліцензування для виробництва медичного кисню.

Уже найближчим часом 4 підприємства отримають за спрощеною процедурою ліцензії на випуск медичного кисню. Таку інформацію озвучила Оксана Дмитрієва, заступник голови парламентського Комітету з питань здоров'я нації.

Пані Дмитрієва в коментарі до нинішньої ситуації в медицині заявила, що протягом останнього року в Україні збільшилася кількість ліжок у лікарнях, до яких підведено кисень з 3,5 тис. до 66 тис. Також вона повідомила, що придбано понад 40 тис. апаратів ШВЛ.

Вона зазначила, що справлятися з тим числом хворих коронавірусів, досить важко. Також вона сказала, що питання про запуск польових госпіталів буде вирішуватися в залежності від завантаженості ліжок в лікарнях.

«Все це робиться, але з тими темпами, з якими зростає зараз кількість хворих, справлятися дуже важко», - пояснила депутат.

Вона заявила, що для розгортання роботи польових госпіталів слід дотримуватися належний умови, щоб виключити поширення інфекції, а також забезпечити реанімацію і підведення кисню.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1010 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz