Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2020 » Лютий » 12 » Сітка ткана нержавіюча: від побуту до космосу. Що потрібно знати про ці металовироби

Розміщення новин компаній

Сітка ткана нержавіюча: від побуту до космосу. Що потрібно знати про ці металовироби

Чому сітка ткана нержавіюча є одним з найбільш поширених металовиробів?

Сітка ткана з нержавіючого дроту виробляється шляхом перехресного переплетення поздовжніх(дріт основи) та поперечних(дріт утку) дротів, завдяки чому, зовнішньо, плетіння нагадує тканину. Тип переплетення поділяють на полотняне(дроти основи, розташовані на певній відстані, переплітаються з дротами утку через один) та саржеве(дроти основи переплітаються з дротами утку через два).Завдяки такій структурі сітка нержавіюча вирізняється стійкістю до деформації, витривалістю та міцністю, чим й заслуговує на таку поширеність використання.

Де використовують нержавіючу сітку?

Сітка ткана нержавіюча, яку часто називають «нержавійка», поширена у різних сферах нашого життя, від маленького сита на кухні, до матеріалів космічної, нафтової галузі або ж машинобудування. Нержавіюча сітка має унікальний набір корисних характеристик, які потрібні майже у кожній галузі промисловості. Так, за рахунок того, що вона виробляється з високолегованої сталі (сплав сталі укріплений хромом, нікелем, марганцем та іншими елементами для здобуття додаткових корисних якостей), нержавіюча сітка вирізняється надвисокою стійкістю до корозії, відсутності реакцій з іншими елементами, гарними фільтраційними властивостями, стійкістю до деформації та міцністю, стійкістю до температур (робочі температури від -196°С до +800°С) та витривалістю (строк служби до 50 років). Розмаїття комірок (від 0,025мм до 20мм) та вищезазначені якості зробили сітку нержавіючу корисним матеріалом для:

  • Хімічної промисловості;
  • Харчової промисловості;
  • Фармакології;
  • Виробництва фільтрів, фільтрації;
  • Виробництва обладнання;
  • Агрокомплексу;
  • Нафтової та газової промисловості;
  • Машинобудування;

Також, сітка нержавійка активно використовується для розділення мілких часток, для просіювання, сушіння, у бджільництві, тваринництві, як елемент дизайну або як загорожа.

            Яку ж саме сітку обрати?

Незалежно від того, у яких цілях використовувати нержавіючу сітку, чи то у промислових цілях, чи у побуті, завжди можна підібрати розмір комірки та діаметр дроту, який буде підходити для ваших потреб. Для фільтрації краще використовувати сітку мікрону (розмір комірки до 0,4мм), у промисловості використовують мілкі, середні та великі комірки залежно від потреб. Так, деякі з розмірів виділяються міцністю та стійкістю к деформації, що дозволяє витримувати великі навантаження, а інші, мають кращі фільтраційні якості, або більшу гнучкість та пружність. Для того, щоб підібрати сітку нержавіючу для ваших цілей рекомендуємо звернутися до ТОВ «Інтер-Альфа», де менеджери підкажуть яка саме сітка буде найкращим вибором для вас.

______________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 475 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz