Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2019 » Травень » 22 » Смартфон HONOR 10i із потрійною камерою: скоро в Україні

Розміщення новин компаній

Смартфон HONOR 10i із потрійною камерою: скоро в Україні

Бренд HONOR розпочинає продажі смартфону HONOR 10i в Україні. З 31 травня 2019 року модель буде доступна у мережах магазинів Алло, COMFY, Eldorado, MOYO, TTT, Фокстрот та Цитрус за ціною 7499 грн. У перший місяць продажів покупці зможуть отримати у подарунок фітнес-браслет HONOR Band 4 Running .

У світі модель представлена під трьома назвами: HONOR 10i, 20i та 20 lite. В Україні смартфон буде продаватися під назвою HONOR 10i.

HONOR 10i об'єднав кращі технології, представлені у попередніх моделях. Основна камера з потрійним модулем на 24МП + 2 МП + 8 МП та штучним інтелектом розпізнає до 500 сценаріїв зйомки. Фронтальна 32МП камера працює з технологією кільцевої підсвітки. Безрамковий Full HD+ дисплей має роздільну здатність 2340 x 1080 та діагональ 6,21-дюйма. Пристрій оснащений восьмиядерним процесором Kirin 710, пам'яттю 4/128 Гб, акумулятором на 3400 мАг та оболонкою EMUI 9.0. Дизайн задньої панелі виконаний із використанням технології тривимірної фотолітографії. В Україні HONOR 10i буде представлений у примарно-синьому та опівнічно-чорному кольорах.

Характеристики HONOR 10i


Дизайн:
- Full HD+ дисплей із діагоналлю 6,21’, роздільною здатністю 2340 x 1080, краплевидним вирізом для фронтальної камери та співвідношенням до корпусу понад 90%.
- Задня панель смартфону виконана у традиціях градієнтного дизайну із застосуванням технології тривимірної фотолітографії.
- В Україні модель представлена у двох кольорах: примарно-синій та опівнічно-чорний.

Флагманська камера:
- Основна камера із потрібним модулем на 24МП + 2 МП + 8 МП, підтримкою АI та 120-градусним кутом зйомки.
- Об'єктив із діафрагмою f/1.8 та сенсором Quadra CFA робить якісні знімки навіть у нічний час.
- Камера розпізнає до 500 сцен та 22 категорії об’єктів та знімає відео професійного рівня, у тому числі, у режимі slow-motion.
- Фронтальна 32 МП камера з високою світлочутливістю ISO і технологією кільцевої підсвітки дозволяє робити ідеальні селфі незалежно від джерела світла.

Функціональність:
- Оперативна пам’ять розміром 4 Гб, вбудована – 128 Гб. Доступна підтримка зовнішніх карт пам’яті до 512 Гб.
- Роз’єм для двох 4G SIM-карт. Технологія мобільного зв’язку з підтримкою штучного інтелекту (АI) розпізнає, коли користувач входить або виходить із ліфта, і за декілька секунд відновлює зв'язок.
- HONOR 10i підтримує інтелектуальне розблокування при розпізнанні обличчя та сканер відбитку пальця. Додатковий захист забезпечує технологія розпізнання заплющених очей – смартфон не розблокується, якщо очі заплющені.
- Інтерфейс EMUI 9.0 створений на базі ОС Android 9.
- Функція сканування їжі для вимірювання калорійності.
- Об'єм акумулятора 3400 мАг забезпечує до 16 годин безперебійного перегляду відео.

Технологічність:
- 12-нанометровий процесор Kirin 710.
- Режим Eye-care, сертифікований TÜV Rheinland, зменшує рівень синього кольору та захищає очі від втоми.
- Технологія GPU Turbo 2.0 прискорює обробку графіки під час гри.

В Україні HONOR 10i буде доступний з 31 травня 2019 року в опівнічно чорному та примарно синьому кольорах корпусу в мережах магазинів Алло, COMFY, Eldorado, MOYO, TTT, Фокстрот і Цитрус. Рекомендована ціна – 7499 грн.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 557 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz