Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Металургія » 2021 » Травень » 12 » Україна нарощує імпорт алюмінієвих руд

Розміщення новин компаній

Україна нарощує імпорт алюмінієвих руд

Україна з січня по кінець квітня імпортувала майже на 45% більше алюмінієвих руд і бокситів в порівнянні з таким же періодом минулого 2020 року. У кількісному вираженні це 1,78 млн т. Головними постачальниками стали Гана, Бразилія і Гвінея. Загальна сума за імпортовану руду дійшла до $ 81,185 млн. Про це повідомляє Перший Діловий.

Також відомі й параметри реекспорту — тільки в Польщу Україна поставила понад 71 тонни, також серед експортерів була і Німеччина.

Раніше повідомлялося, що Україна активно імпортує бензин. Зокрема, за підсумками квітня місяця країна купила близько 105 тисяч тонн бензину. Це на 64,4% більше в аналогії з квітнем 2020 року. На цей час найбільшим постачальником для України в цьому відношенні вважається Білорусь. Вона у квітні імпортувала на територію країни майже 83% від рівня всього імпорту.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 752 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz