Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2017 » Травень » 16 » УКРАЇНСЬКИЙ РЕЖИСЕР ЗНЯВ ГЛОБАЛЬНУ РЕКЛАМУ СМАРТФОНА LG G6

Розміщення новин компаній

УКРАЇНСЬКИЙ РЕЖИСЕР ЗНЯВ ГЛОБАЛЬНУ РЕКЛАМУ СМАРТФОНА LG G6

LG за допомогою машини Руба Голдберга протестувала ключові характеристики ультраміцного смартфона

Київ, 15 травня 2017 р. – Компанія LG Electronics представила на міжнародному ринку рекламу флагмана LG G6, зняту українським режисером Володимиром Ра-длінським. У новому ролику LG продемонстровані ключові характеристики сма-ртфона – висока надійність і стійкість до впливу різноманітних зовнішніх фак-торів.

У рекламному відеоролику проводиться тестування LG G6 за участю машини Руба Голдберга – складного механізму, що діє за принципом доміно. У сюжеті демонструється стійкість нового смартфона до впливу природних стихій – екстремальних температурних режимів, вогню та води.

Смартфон LG G6 має 5,7-дюймовий дисплей Full Vision з оригінальним співвід-ношенням сторін 18:9 та підтримує стандарти Dolby Vision і HDR10 для програ-вання високоякісного мобільного контенту. При створенні нового пристрою роз-робники LG зробили наголос на згладжуванні та зменшенні рамок навколо дисп-лея, підвищивши тим самим його ударостійкість.

У відеоролику LG G6 підкидають на 1 метр вгору та занурюють у воду на глиби-ну 50 см. При цьому смартфон продовжує справно функціонувати завдяки відповідності воєнному стандарту MIL-STD 810G та високому ступеню волого- та пилонепроникності IP68. Витримуючи температури від –20º до +60º, LG G6 показує і високу швидкість зарядки. Завдяки новій функції Quick Charging 3.0 смартфон заряджається на 50% усього за 35 хвилин.

З повною версією рекламного ролика, знятого одним кадром, можна ознайомити-ся на каналі LG Electronics в YouTube.

Попереднє замовлення моделі стартувало на українському ринку на початку квіт-ня. Рекомендована вартість LG G6 – 21 999 грн.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 979 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz