Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2019 » Липень » 30 » В «Укрспецтехніці» задоволені співпрацею з «КрАЗом»

Розміщення новин компаній

В «Укрспецтехніці» задоволені співпрацею з «КрАЗом»

Холдінгова компанія«Укрспецтехніка», основними напрямами діяльності якої є розробка, проектування, виготовлення, постачання, монтаж та обслуговування спеціальної електроніки, високотехнологічного та наукоємного озброєння, засобів телекомунікацій, співпрацює з автозаводом більше десяти років.

Для встановлення надбудови – радіолокаційної станції «Малахіт» «Укрспецтехніка» використовує комплекти з шасі автомобільного КрАЗ-63221 та причепа-шасі КрАЗ-А061Н2.

У липні завершено виконання чергового контракту з постачання партії таких комплектів. Керівник«Укрспецтехніки» Віра Кошова зазначає, що на підприємстві цінують співпрацю з «АвтоКрАЗом», за десятиліття переконалися у надійності автотехніки КрАЗ, а свою міць та всюдихідність КрАЗи постійно демонструють в умовах бездоріжжя, на будь-якій місцевості.

Автомобільне шасі КрАЗ-63221 високої прохідності призначене для монтажу озброєння і військової техніки, установок спеціального і промислового призначення, а також буксирування причепа по всіх видах доріг, бездоріжжю і місцевості. Автомобілі військового призначення обладнані системою регулювання тиску в шинах, управління якої здійснюється з кабіни рухомого автомобіля, і місцями для кріплення особистої зброї водія і пасажирів. Технічна характеристика: колісна формула 6х6, двигун WP10.380 , 4-хтактний, дизельний; КЗП - механічна, дводіа-пазонна, дев’ятиступенева; кермовий механізм механічний, з гідравлічним підсилювачем.

Перешкодозахищеність РЛС метрового діапазону з цифровою обробкою і автоматичною передачею інформації РЛС «Малахіт-М» призначена для автоматичного виявлення, визначення поточних координат (азимута, дальності, курсу, швидкості і висоти при сполученні з ПРВ) і параметрів траєкторії руху; автоматичної передачі даних по супроводжується цілям на КП, а так же споживачам радіолокаційної інформації при використанні в складі підрозділів радіолокаційної розвідки РТВ і ЗРВ в умовах інтенсивних відображень від підстильної поверхні і наземних предметів, дії організованих активних, пасивних і комбінованих перешкод; виявлення і супроводу цілей з малими ЕПР, що використовують технології Стелс; виявлення і супроводу цілей на морській акваторії.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 513 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz