Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виробництво » 2020 » Лютий » 1 » «Запоріжкокс» завершив реконструкцію коксових батарей №5-6

Розміщення новин компаній

«Запоріжкокс» завершив реконструкцію коксових батарей №5-6

«Запоріжкокс» завершив програму капітального ремонту коксових батарей № 5-6, заплановану на 2019 рік. Інвестиції склали 96 млн гривень. Модернізація батарей дозволить збільшити виробництво коксу і знизити ймовірність неорганізованих викидів в навколишнє середовище.

В рамках програми модернізації в 2019 році на коксових батареях №5-6 виконано ремонт 26 простінок камер коксування, виконано заміну елементів армування, броней та анкерних колон на печах. З машинної та коксової сторін батарей проведена перекладка крайніх вертикалів та встановлення нових дверей на камерах коксування. Також виконано ремонт газової арматури.

«Капітальний ремонт проводився в умовах діючого виробництва, що дозволило утримати випуск коксу на плановому рівні. Тепер завдяки введенню в експлуатацію всіх камер коксування на шостій батареї добове виробництво валового коксу збільшилося до 1822 тонн», - зазначив генеральний директор «Запоріжкоксу» Олександр Третьяков.

Відзначимо, на «Запоріжкоксі» експлуатується три коксові батареї. Виробництво доменного коксу в 2019 році склало 827,5 тисяч тонн. Продуктивність коксових батарей № 5-6 становить 678 тисяч тонн на рік.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 402 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz