Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2021 » Травень » 29 » Зустрічай Sony Playstation 5: ігрова консоль нового покоління!

Розміщення новин компаній

Зустрічай Sony Playstation 5: ігрова консоль нового покоління!

Нарешті! Sony Playstation 5 в Україні, і її вже можна придбати і випробувати! Чим потішить нове покоління Playstation, і яких сюрпризів слід чекати від новинки?

Що новенького у Sony Playstation 5, і чим вона досконаліша за попередні серії?
Звісно, найкращий спосіб зрозуміти різницю між Sony Playstation 5 і консолями попередніх поколінь - це побачити, як зміниться гра, і власноруч потестувати приставку в магазині. Ми лишень окреслимо основні відмінності, які не залишили байдужими наші серця.

Жорсткі диски - тепер у минулому!

Нове покоління Sony Playstation знаменує відмову від традиційних жорстких дисків на користь твердотілих SSD-накопичувачів. А це означає, що відтепер ваші улюблені ігри з супердеталізованою графікою завантажуватимуться ще швидше! SSD-накопичувач здатен зчитувати 5,5 Гб інформації за секунду! Відтепер ніщо не заважатиме вам насолодитись якісною грою!

Читать дальше...
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1473 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz