Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2007 » Серпень » 8 » В межах III Міжнародного інвестиційного форума буде проходити ІV Міжнародна універсальна виставка «Слобожанський міст-2007»

Розміщення новин компаній

В межах III Міжнародного інвестиційного форума буде проходити ІV Міжнародна універсальна виставка «Слобожанський міст-2007»

З 13 по 15 вересня 2007 року у м. Суми ( Україна ) буде проходити ІІІ Міжнародний інвестиційний форум «Інвестиції.Партнерство.Розвиток» (адреса проведення - «Буймерівка Сосновий & SPA курорт 1936») , в рамках якого відбудеться ІV Міжнародна універсальна виставка «Слобожанський міст-2007»(адреса проведення виставки - м.Суми,вул.Прокоф’єва,38Б,манеж Української академії банківської справи), основною метою яких є активізація інвестиційних процесів у вітчизняному підприємництві. У цих заходах візьмуть участь представники ділових кіл України, Італії, Німеччини, Польщі, Болгарії, Росії, Республіки Бєларусь, Грузії, Словакії, Ірану. Сумська торгово-промислова палата бачить одне з своїх головних завдань у всілякому сприянні розвитку підприємництва як по всій Сумщині , так і в цілому у нашій державі.

Ці заходи покликані створити для Вас найсприятливі умови для того , щоб, скориставшись нашою допомогою, розвинути і спрямувати свою діяльність на
залучення інвестицій до нашого регіону. Сьогодні Сумська ТПП володіє вагомим
інформаційно-ресурсним потенціалом, а також має значний досвід плідної співпраці з палатами України та світу, з владними структурами, іноземними представництвами, завдяки чому має можливість і готова створити сприятливі умови для розвитку Вашого бізнесу.

Ми готові надати Вам для розвитку комерційної діяльності інформаційно-консультативний супровід на всіх стадіях здійснення бізнесових проектів: від аналітичного пошуку, встановлення ділових контактів, підбору контрагентів до повного здійснення їх і реалізації.

Запрошуємо Вас до взаємовигідної праці, гарантом якої стане результат!

Вичерпну інформацію про форум та виставку Ви можете одержати:
тел/факс:+38 054 21-00-41,
e-mail:yushik@cci.sumy.uayushik@cci.sumy.ua


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Увеличить: В межах III Міжнародного інвестиційного форума буде проходити ІV Міжнародна універсальна виставка «Слобожанський міст-2007»
Служба новостей компании КОМПАСС Украина | Прочитано: 2318 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz