Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2022 » Лютий » 21 » 22 лютого відкриття виставки Олега Калашніка «ENFANT TERRIBLE»

Розміщення новин компаній

22 лютого відкриття виставки Олега Калашніка «ENFANT TERRIBLE»

Нескінченні ряди солдатиків сховають за собою стіни центру. Бетонний простір перетвориться на полишений іграшковий майданчик — портал у дитячі шкільні роки митця.

Іграшка — не те, чим здається. Вона наділяє свого володаря силою, подібної до якої світ не знає. І хоча з часом цей артефакт дитинства зникає під завалами «дорослих речей», насправді він ніколи не втрачає своєї сили. У різних подобах він проявляє себе, то ностальгічною згадкою, то несвідомим відтворенням досвіду. «Гра ніколи не закінчується, тому що протягом життя ти повертаєшся до пережитого у дитинстві. Відбуваються події, які відносять тебе до спогадів тих часів», каже директорка «ЄрміловЦентру» Наталія Іванова про концепцію виставки.

Олег Калашнік звертається до знакової іграшки свого дитинства — солдатика. Він — митець, чия творчість живиться силою ранніх та юнацьких спогадів. Свою художню увагу він фокусує на індивідуальному дитячому міфі.

«Коли я був малим, сусід навпроти будував дім. Я брав в нього биту цеглу і виточував з неї мініатюрні цеглинки — хотів звести маленький будиночок для солдатиків. Уявляєш? Побита цегла, у якої ти обтесуєш грані, і робиш ще меншу цеглу…».

Солдатик Олега Калашніка перетворюється на колись заховану дитячу скриньку, де крізь часи збереглися дивні «скарби». Він як цегла, з якої хлопчик зводить світ фантазії, а дорослий будує міф власного дитинства і шукає сенси своєї гри.

Текст: Марія Варлигіна.
Виставка за участі Геогрія Печерського та Михайла Кашкарова.
Менеджерки проєкту: Лілія Палочкіна, Маргарита Рубаненко.

Виставка триватиме до 20 березня за графіком: Вт - Нд 12:00 - 20:00.
Вхід вільний з дотриманням карантинних норм.
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1214 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz