Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2007 » Вересень » 4 » У вересні відбудуться виставки “ЛЬВІВСЬКИЙ МЕБЛЕВИЙ САЛОН’ 2007” та “МЕБЛЕВА ІНДУСТРІЯ’ 2007”

Розміщення новин компаній

У вересні відбудуться виставки “ЛЬВІВСЬКИЙ МЕБЛЕВИЙ САЛОН’ 2007” та “МЕБЛЕВА ІНДУСТРІЯ’ 2007”

З 11 по 14 вересня 2007 року у приміщенні Палацу спорту „Україна” (колишній ПІВС „Спартак”), за адресою м. Львів, вул. Мельника 18, відбудуться третя спеціалізована виставка «ЛЬВІВСЬКИЙ МЕБЛЕВИЙ САЛОН» та перша спеціалізована виставка «МЕБЛЕВА ІНДУСТРІЯ». Організатором виставок є «Агентство маркетингу та розвитку». Інформаційні партнери виставки –всеукраїнська газета „Деревообробник”, журнал „Меблеві технології”, а також інформаційний портал деревообробної галузі www.derevo.info.

Характерною ознакою розвитку меблевої галузі України є сукупність кількісних та якісних показників, які щороку зростають. Впроваджуються у виробництво нові екологічно безпечні матеріали, застосовуються найсучасніші технології, удосконалюються функціональність, ергономічність та надійність меблів. Завдяки цьому, а також вишуканому стилю, творчим здобуткам дизайнерів, продукція українських меблярів не поступається аналогам європейських грандів. У цьому можна переконатися, відвідавши 11-14 вересня 2007 року третю спеціалізовану виставку „Львівський меблевий салон” та першу спеціалізовану виставку «Меблева індустрія», які «Агентство маркетингу та розвитку» проводить у Палаці спорту «Україна». У порівнянні з минулим роком сукупна виставкова площа зросла майже удвічі – до 900 кв.м. Цьогоріч участь в обох виставках братимуть 84 фірми, в той час як минулого року – 70.

Відвідувачі виставки «Львівський меблевий салон» зможуть оглянути і вибрати саме ті меблі, які прикрасять помешкання, створять затишок та найкращі умови для відпочинку і для роботи, адже свою продукцію демонструватимуть такі відомі фірми, як СП "Сігма"(Львів), салон „Меблі Стиль”(Львів), ПП „М - Студія”, меблева фабрика "Лотус" (Росія), "Дімекс"(Львів), ТОВ „Меблі VOX” (Львів), ТзОВ фабрика меблів „ВЕЕМ” (Львів), ТзОВ „Гратіс-М”(Львів) та інші.

Перша спеціалізована виставка «Меблева індустрія» допоможе кожному учаснику отримати найповнішу інформацію про нові технології у виробництві меблів, налагодити ділові контакти, скористатись професійним досвідом провідних компаній-виробників у галузі меблевого виробництва. , а виробники меблів матимуть змогу вибрати сучасне високопродуктивне обладнання та інструмент для своїх підприємств, комплектуючі та всі необхідні матеріали для виготовлення меблів від таких компаній, як ПП "Меблеві Тканини"(Львів), ТОВ „Акант + К” (Черкаси), представництво фірми „Юліус Блюм” в Україні, ПП «Ющишин» (Львів), СП «Ройек-Львів», ТОВ «Хомакс» (Київ), "Дімекс"(Львів) та багатьох інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 3065 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz