Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2007 » Вересень » 4 » У м. Львів відбудеться Друга спеціалізована виставка "РЕКЛАМА & МЕДІА 2007"

Розміщення новин компаній

У м. Львів відбудеться Друга спеціалізована виставка "РЕКЛАМА & МЕДІА 2007"

Агентство маркетингу та розвитку запрошує відвідати експозицію Другої спеціалізованої виставки "РЕКЛАМА & МЕДІА 2007", яка відбудеться з 10 по 12 жовтня у Львові, вул. Мельника, 18, у приміщенні ПС „Україна”.
Тематичні розділи Другої спеціалізованої виставки "РЕКЛАМА & МЕДІА 2007" включатимуть: технології, матеріали, комплектуючі та програмне забезпечення для виробництва рекламної і поліграфічної продукції, газети, журнали, радіо, телебачення, видавництва, рекламні агентства, зовнішня реклама, рекламно-сувенірна продукція, директ-маркетингові технології, PR-технології та послуги, поліграфічні послуги та рекламно-поліграфічна продукція тощо.
Одночасно з виставкою "РЕКЛАМА & МЕДІА 2007" проводитиметься Перша спеціалізована виставка –„ТЕХНОЛОГІЇ ТА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ”.
Тематичні розділи Першої спеціалізованої виставки „ТЕХНОЛОГІЇ ТА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ” 2007" включатимуть: бізнес-консалтинг, бюджетування, облік, аудит, юридичні послуги, програмне забезпечення і АСУ, інформаційні послуги і дослідження, бізнес-освіта, банківські та фінансові послуги, рекрутингові послуги та послуги з управління персоналом, безпека компанії тощо.
Організатори виставок мають на меті сприяти розвитку ринку реклами, підвищити престиж реклами як самостійного виду творчої діяльності, підтримати творчі починання у цій сфері та підвищити рівень культури споживачів. Кожен учасник виставок матиме максимум можливостей для обміну досвідом, налагодження контактів з потенційними клієнтами та встановлення партнерських стосунків.
У рамках роботи виставoк планується насичена програма заходів: семінари, конференції, майстер-класи тощо.
Під час роботи виставок відбудеться Фестиваль реклами „Золотий бублик”. В рамках фестивалю журі розгляне роботи, подані на конкурс у номінаціях: відеореклама, аудіореклама, зовнішня реклама, друкована реклама та товарний знак, фірмовий стиль та інтернет-реклама. У складі журі провідні фахівці в галузі реклами та представники рекламодавців.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1976 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz