Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2020 » Грудень » 16 » Індекс олів'є: скільки коштує новорічний салат в 2020 році

Розміщення новин компаній

Індекс олів'є: скільки коштує новорічний салат в 2020 році

Новий рік без олів'є як пюрешка без котлетки. Цей салат міцно «закріпився в ДНК» українців і без нього неможливо уявити жодне новорічне застілля.

Сервіс доставки їжі Raketa проаналізував ціни на олів'є в різних містах України, дізнавшись, де його готують найдешевше і найдорожче.

«Індекс олів'є» — середня сума вартості олів'є в ресторанах, доставку з яких здійснює сервіс Raketa. Рейтинг показує, наскільки низькі або високі ціни на цей салат в різних містах України.

Так, за даними Raketa, в трійку самих «дорогих» міст входять Вінниця, Дніпро і Київ. У цих містах середня ціна олів'є стартує від 90 грн. А ось найнижча середня вартість салату — в Івано-Франківську (33 грн), Кременчуці (54 грн) і Рівне (55 грн).

Також, згідно з рейтингом, найдорожчий олів'є з доставкою можна замовити в Києві за 450 грн (за 200 грамів). А ось найдешевшою новорічною стравою можна поласувати в Івано-Франківську. В одному з місцевих закладів його вартість складає всього 19 грн за 100 грамів. В цілому ж середня вартість олів'є по Україні становить 70 грн.

З цікавого: тільки за листопад клієнти Raketa з'їли понад пів тонни олів'є! І чим ближче до Нового року, тим більше новорічного салату з'їдають українці. У Raketa прогнозують, що в грудні попит на цей салат збільшиться як мінімум в п'ять разів.

______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 599 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz