Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2019 » Січень » 29 » Кизил, обліпиха, актинідія, суниця альпійська. Правильні стратегії для сегменту нішевих ягід в Україні

Розміщення новин компаній

Кизил, обліпиха, актинідія, суниця альпійська. Правильні стратегії для сегменту нішевих ягід в Україні

Програма конференції «Мільйон із гектара», яка відбудеться 28 лютого у м. Київ, не омине увагою і вітчизняний сегмент нішевих ягідних культур, повідомляє організатор події – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Під час заходу пропонуємо делегатам обговорити перспективи ринку нішевих ягід у розрізі наступних культур: кизил, обліпиха, актинідія, суниця альпійська.

З презентацією щодо перспектив вирощування кизилу в Україні виступить Євгеній Постоленко, завідувач відділу захисту рослин та аналітичних вимірювань Дослідної станції помології ім. Л.П. Симиренка. Акцент доповіді буде поставлений на підборі сортів для вирощування в умовах України, підходах до виробництва, у тому числі органічного, а також можливостях з переробки ягід кизилу.

Питання правильних стратегій для бізнесу з вирощування нішевих ягід на прикладі одразу трьох культур (обліпиха, актинідія, суниця альпійська) розкриє Ліліана Дмітрієва, директор ТОВ «Брусвяна». У складі презентації – інвестиційна привабливість бізнесу з вирощування нішевих ягід, технологічні особливості обраних культур та перспективи ринку вирощеної продукції.

Нагадуємо, що окрім перелічених ягід, тематика конференції буде включати презентації та доповіді на такі теми, як:

•вирощування та продажі спаржі, мигдалю,

•сушка та заморозка вирощеної продукції,

•аквакультура,

•виробництво і експорт меду,

•органічний сектор в Україні і т.д.

Усього в конференції братимуть участь понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (в основному, виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які бажають диверсифікувати своє виробництво).

Партнерами конференції традиційно виступають Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи EU4Business, Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (FAO), Українська Плодоовочева Асоціація (УПОА) та проект East-Fruit.

Заявки на участь у конференції будуть прийматися до 22 лютого включно, а більш детальна інформація щодо заходу розміщена на офіційному сайті події.

З усіх питань щодо участі, будь ласка, звертайтеся:

Євген Кузін,
+380 96 5836323
fruit.intl@fruit-inform.com

Олександра Манько,
+380 96 4337857
fruit.marketing@fruit-inform.com
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 487 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz