Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Семінари » 2021 » Квітень » 2 » Компанія SAP проведе серію онлайн-семінарів з локалізації рішень для України

Розміщення новин компаній

Компанія SAP проведе серію онлайн-семінарів з локалізації рішень для України

Вони відбудуться 9 квітня 2021 року в рамках тижня локалізації для України, Білорусі, Росії та Казахстану

На семінарах учасники познайомляться зі змінами в рішеннях SAP в області фінансового та податкового обліку, розрахунку заробітної плати та управління персоналом; дізнаються про рішення для реалізації законодавчої нормативної фінансової звітності та про інструмент підготовки фінансової звітності в форматі XBRL; познайомляться із партнерськими рішеннями з обліку автотранспорту, обліку та адмініструванню акцизного податку на паливо, електронного документообігу.

Тиждень локалізації проводить департамент розвитку рішень Globalization Services та SAP Labs. Спікерами семінарів для України будуть експерти компанії SAP, а також партнери – ОККО Діджитал та ТОВ «Юнова Консалтинг».

За посиланням ви можете познайомитись з детальною програмою, зареєструватися та обрати цікаві для себе семінари на кожен день з 5 по 9 квітня 2021. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

До участі запрошуються: керівники департаментів, фахівці напрямків фінанси, логістика, управління персоналом; партнери і співробітники підрозділів впровадження і підтримки рішень SAP.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 462 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz